Buga Bakın
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Buga Bakın
Arkadaslar Kum Fırtınası diye Bir yer var orada bir tane kutu gibi bisey var bakın simdi onun yanından sürte sürte gidinyanda bosluk var giderken oraya yapıaşrak gidin ve gidin orda kapı var kapının orda hmn insana dönüsürken ilerleme tusuna basın
Ben YapamıyoRUM AMA Bağzıları yaparken gördüm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
REP PLEASE
Vido Alıntı Söğliyim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
EDİT By onurrr:
ARKADAŞLAR BU KONU BAŞLIĞI ALTINDA HER TÜRLÜ BUG GİRİŞ YERLERİ VARDIR...
KONU KİLİT
Ben YapamıyoRUM AMA Bağzıları yaparken gördüm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
REP PLEASE
Vido Alıntı Söğliyim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
EDİT By onurrr:
ARKADAŞLAR BU KONU BAŞLIĞI ALTINDA HER TÜRLÜ BUG GİRİŞ YERLERİ VARDIR...
KONU KİLİT
En son SeaMs tarafından Perş. Tem. 29, 2010 4:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Buga Bakın
Teşekkürler...
(video koymayı bi anlasam baya video eklicem)
KUM FIRTINASI:
Ekliyim kum fırtınasında daha kolayı var. Mavi takımın basladığı yerin yanında 2 tane kapı var bunlardan biri b2 (yada b1) e cıkıyor o kapı ile dısarısı arasında ufak bi bosluk var. o buga girmek için sırasıyla bunları yapıyoruz.
1-) o bosluk gibi yere doru zıplıyoruz
2-) hemen havada iken aynı anda ctrl - s - w tuslarına basıyorus
3-) buga girip eğleniyorus.Dikkatli oyunu oynarsanız içeri girişlerde zorlandığınızı ama bacaklarınızın içeri girdiğini görürsünüz.bunu görünce bilinki doru yoldasınız :affraid:
HURDALIK:
şimdi burayı nasıl anlatıcamı bilemiyorum ama yazıyım :X
1-) Kendi bölgenizden çıkınca dümdüz gidin karsınıza bir merdiven çıkıcaktır.
2-) Hemen o merdivenin arkasında tam kösede kutu olucak kutunun üstüne çıkın
3-) Tam köşeye doğru yavaş yavaş yürüyün.Kum fırtınasındada olduğu ayağınız konteynırın içine girdini görceksiniz bunu böyle yaparak bugda adam avlıya bilirsiniz
:arrow:
Önemli not: Oyunda bug yaparken og ler tarafından görülürseniz ilk olarak 7 günlük bann yersiniz (büyük ihtimalle) 2. defada yakalanırsanız sınırsız bann :!:
(video koymayı bi anlasam baya video eklicem)
KUM FIRTINASI:
Ekliyim kum fırtınasında daha kolayı var. Mavi takımın basladığı yerin yanında 2 tane kapı var bunlardan biri b2 (yada b1) e cıkıyor o kapı ile dısarısı arasında ufak bi bosluk var. o buga girmek için sırasıyla bunları yapıyoruz.
1-) o bosluk gibi yere doru zıplıyoruz
2-) hemen havada iken aynı anda ctrl - s - w tuslarına basıyorus
3-) buga girip eğleniyorus.Dikkatli oyunu oynarsanız içeri girişlerde zorlandığınızı ama bacaklarınızın içeri girdiğini görürsünüz.bunu görünce bilinki doru yoldasınız :affraid:
HURDALIK:
şimdi burayı nasıl anlatıcamı bilemiyorum ama yazıyım :X
1-) Kendi bölgenizden çıkınca dümdüz gidin karsınıza bir merdiven çıkıcaktır.
2-) Hemen o merdivenin arkasında tam kösede kutu olucak kutunun üstüne çıkın
3-) Tam köşeye doğru yavaş yavaş yürüyün.Kum fırtınasındada olduğu ayağınız konteynırın içine girdini görceksiniz bunu böyle yaparak bugda adam avlıya bilirsiniz
:arrow:
Önemli not: Oyunda bug yaparken og ler tarafından görülürseniz ilk olarak 7 günlük bann yersiniz (büyük ihtimalle) 2. defada yakalanırsanız sınırsız bann :!:
En son flox96 tarafından Perş. Tem. 29, 2010 3:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Buga Bakın
bn burdaki bütün bugları biliom yha
12kralkan32- Kademeli Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Tokugava Mesaj Sayısı : 19 Rep Gücü : 19 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/07/10
Similar topics
» Wolfteam Buga Giriş Yerleri [Video]
» Wolfteam buga girerken oyun 1dk sonra atiliyor diyenlere Cözüm
» lütfen bakın
» Car Güvenliginiz icin bakın...
» Lütfen bakın acil yardım
» Wolfteam buga girerken oyun 1dk sonra atiliyor diyenlere Cözüm
» lütfen bakın
» Car Güvenliginiz icin bakın...
» Lütfen bakın acil yardım
1 sayfadaki 1 sayfası