Wolfteam buga girerken oyun 1dk sonra atiliyor diyenlere Cözüm
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Wolfteam buga girerken oyun 1dk sonra atiliyor diyenlere Cözüm
Merhaba, Son zamanlarda buga giriyorum 1 dakika sonra oyundan atıyor gibi söyleyişler var.
Bakın buga girecek iseniz Oyuna girdiğiniz andan beri chatı kullanmayın
ENTER tusuna bile basmayınız
Sadece oyununuza bakınız Ha ama eğer illaki buga giricem konusucam diyorsanız sonucuna siz katlanırsınız
Eğer Oyunu kendinize güvener oynarsanız herkezi yenebilirsiniz ben bunu yeni farkettim buga girmek diğer kişilerin hakkını yemektir.
Şimdi siz eğer bir kere bu olayı yaşamışsanız geçmiş olsun
Ama! çaresi var Oyundaki Görevliler Sadece AT İp nize bakarlar bu İp değiştirebilir bir programı var
Googleye İp değiştirici program yazın linki cıkar link koyamıyorum cünkü nasıl koyacagımı bilmiyorum
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
Geri: Wolfteam buga girerken oyun 1dk sonra atiliyor diyenlere Cözüm
+rep ve yorum bekliyorum emeğe saygı hiçbiryerde yok bu bilgi Var ama değişik tarzda kendi emeğim ile paylastm
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
Emegine saglık =)
n3co- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : n3co Mesaj Sayısı : 717 Rep Gücü : 1090 Rep Puanı : 9 Doğum tarihi : 30/03/95 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Nerden : Senin geldigin yerden ;)
Teşekkür ederim n3co
ProGrAmFiLeS- Moderator
Edit Admin ShadowLord
Edit Notu:
//LÜTFEN SADECE SMİLEY İÇEREN MESAJ YAZMAYIN CEZA ALACAKSINIZ(UYARI 1!)//
cerce- Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : aytug1234 Mesaj Sayısı : 13 Rep Gücü : 15 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 06/11/10 Nerden : bursa
Çok doğru sölüosun ama bugsuz da olmuo be kardeşim
buzkurt09- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : ßLueClaw Mesaj Sayısı : 5 Rep Gücü : 7 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 27/12/10
Similar topics
» Wolfteam Buga Giriş Yerleri [Video]
» Nasıl Diğer Kurtlar Seçebilirim Diyenlere Wolfteam
» WOLFTEAM OYUN KONSOLLARI
» Wolfteam Oyun Modları
» Wolfteam Oyun Modları
» Nasıl Diğer Kurtlar Seçebilirim Diyenlere Wolfteam
» WOLFTEAM OYUN KONSOLLARI
» Wolfteam Oyun Modları
» Wolfteam Oyun Modları
1 sayfadaki 1 sayfası