lütfen bakın
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
lütfen bakın
beyler şuan oyunda çalısan herhangi bir hile veya benzeri hiç bir program varmı bide sitede gezerken jb kazanamak için kuş filan vurma konusu vardı onun linkini atarmısın bulamadım konuyu lütfen bekliyorum
koxi0742- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 7 Rep Gücü : 7 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/01/11
Geri: lütfen bakın
birisi cevap yazsın lütfen :S
koxi0742- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 7 Rep Gücü : 7 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/01/11
Joyapra kazanmak için kuş vurmak mantıksızdır.
Bencene biri o siteye para kazandırmak icin öyle yapiyor.
Bencene biri o siteye para kazandırmak icin öyle yapiyor.
Win- Birinci Sınıf Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 25 Rep Gücü : 25 Rep Puanı : -3 Kayıt tarihi : 08/02/11
1-) Flood yapma...
2-) Jp için joygame ödeme sayfasını açın ordan SponsorPayı tıklayın. Sonra orda miktar ve neler yapman gerektiği yazar... (örn : Şu siteye girip üye olun verilcek jp miktarı : 1000 süre : 15 dk) gibi
3-) Hileleri kimseye özel olarak vermiyoruz. Çünkü bulduğumuz her hileyi paylaşıyoruz...
4-) Konu kilit...
2-) Jp için joygame ödeme sayfasını açın ordan SponsorPayı tıklayın. Sonra orda miktar ve neler yapman gerektiği yazar... (örn : Şu siteye girip üye olun verilcek jp miktarı : 1000 süre : 15 dk) gibi
3-) Hileleri kimseye özel olarak vermiyoruz. Çünkü bulduğumuz her hileyi paylaşıyoruz...
4-) Konu kilit...
Similar topics
» Lütfen bakın acil yardım
» ARKADAŞLAR LÜTFEN BAKIN ÇOK ACİL!!!!
» JOYGAMEDE EN SON VE EN GÜNCEL ACIKLAMA LÜTFEN BAKIN BÜTÜN OYUNCULAR
» Kartal Dövmesi Yp Sorunu Bıçakta Admin mod Bakın Lütfen bilenler
» Buga Bakın
» ARKADAŞLAR LÜTFEN BAKIN ÇOK ACİL!!!!
» JOYGAMEDE EN SON VE EN GÜNCEL ACIKLAMA LÜTFEN BAKIN BÜTÜN OYUNCULAR
» Kartal Dövmesi Yp Sorunu Bıçakta Admin mod Bakın Lütfen bilenler
» Buga Bakın
1 sayfadaki 1 sayfası