Xp ye çevirdim Hwid gitti :D
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Xp ye çevirdim Hwid gitti :D
arkadaşlar pc windows 7 ydi benim çok kasılma fln wardı xp ye çevirdim herşeyi kurdum uber hackı falan tam provided şeyi gözüküyor mavi sonra atıyor :S baktım hwid generator indirip hwid kapalı :S şimdi tekrar açılacakmı hwidim yoksa açılmıcakmı bunu ögrenmek istiyorum? idephisss nerelerdesin hic msn de açmıyorsun?
darkdevils- Kademeli Birinci Sınıf Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 35 Rep Gücü : 45 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 24/02/91 Kayıt tarihi : 31/12/10 Yaş : 33
Geri: Xp ye çevirdim Hwid gitti :D
flodd için özür dilerim arkadaşlar lütfen bi çözüm bulun off ): nerden biliyim hwidin kapanacagını
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 35 Rep Gücü : 45 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 24/02/91 Kayıt tarihi : 31/12/10 Yaş : 33
anladım nasıl hwid onaylatcagımızıda foruma mesaj göndericem üstte cc istiiyor yigit ortalıkta yok kaldım böle
tamam cc yazmasamda olurmuş herşeyi hallettim(: çok kolaymış
ya yeter deli oldu allah blmı verseydide su formatı atmasaydım :@ ya şimdide üyelik gitti vip degilim yetersiz ayrıcalık diyor :s ya üff yigit nerdesin
yemin ederim deli oldum ağlıcam sinirimden ))): offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff vip üyelik nereye gitti hwid hallediodum ya :@ yigit bi aç allahını seviosan
Sayın üyemiz flood yaptıgınız için size bir kere cevap verip konuyu kitleyeceğim.
1.HWİD bir porttur.Bilgisayarınız windows7 üstüne kurulmustur ve HWİD'deki cmd pingleri windows7 ile uyuşmaktadır.
2.Bu durumu sean'a bildiriniz o sizin işlemlerinize bakar ve tekrar hwid verir.
3.Dosyaları yedeklerden hwid silinmiş olabilir.
4.Windows7'nin ping kodu windows xp den cok farklıdır yanı dosyanız sıkışştırılmış system32de olabilir(system32 deki bütün programların icinde olabilir.)
İyi forumlar
//Flood yapıldı konu kilit
1.HWİD bir porttur.Bilgisayarınız windows7 üstüne kurulmustur ve HWİD'deki cmd pingleri windows7 ile uyuşmaktadır.
2.Bu durumu sean'a bildiriniz o sizin işlemlerinize bakar ve tekrar hwid verir.
3.Dosyaları yedeklerden hwid silinmiş olabilir.
4.Windows7'nin ping kodu windows xp den cok farklıdır yanı dosyanız sıkışştırılmış system32de olabilir(system32 deki bütün programların icinde olabilir.)
İyi forumlar
//Flood yapıldı konu kilit
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
Similar topics
» bilgisayar gitti
» Hwıd Nedir
» Çözemedim Gitti Bir Bakar Mısınız ?
» HWID AKTİF EDmeyi bilen wamı
» HWID AYRAMI YAPANA WALL HACK WERECEM
» Hwıd Nedir
» Çözemedim Gitti Bir Bakar Mısınız ?
» HWID AKTİF EDmeyi bilen wamı
» HWID AYRAMI YAPANA WALL HACK WERECEM
1 sayfadaki 1 sayfası