bilgisayar gitti
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
bilgisayar gitti
adminim bilgisayarıma galiba virüs bulaştı
internet explorerı , görev yöneticisini açmaya çallışırken kısıtlanmıştır diyor çalıştır ile denetim masası ortalarda yok işin tuhafı nod 32 virüste bulamıyor nolur yardım edin
internet explorerı , görev yöneticisini açmaya çallışırken kısıtlanmıştır diyor çalıştır ile denetim masası ortalarda yok işin tuhafı nod 32 virüste bulamıyor nolur yardım edin
Geri: bilgisayar gitti
DOSTUM BİRAZ ARAŞTIRMA YAPTIM..
MİNİ BİR REKLAM VİRÜSÜ :S
AŞAĞIDAKİ DOSYAYI İNDİR VE GÖREV YÖNETİCİSİNİ VS. TEKRAR DENE..
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
MİNİ BİR REKLAM VİRÜSÜ :S
AŞAĞIDAKİ DOSYAYI İNDİR VE GÖREV YÖNETİCİSİNİ VS. TEKRAR DENE..
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Evet galiba reklam virüs'üdür.
yerel disk c den Windows'a gir server.exe leri arat cıkanlar yapışmıs virüslerdir
yerel disk c den Windows'a gir server.exe leri arat cıkanlar yapışmıs virüslerdir
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
advanced sistemcare indir ve çalıştır pc ve regeditteki butun yanlış dosyaları düzeltir kardeş Düzelttigi dosya sayısını yazdıgında çok şaşıracaksın .1 Hafta içinde bazen 2000 bile olabiliyor.
Kilit
Kilit
RaCaSaMi- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 86 Rep Gücü : 674 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 15/10/10
Similar topics
» Bilgisayar Oyunu Çocuğu Çıldırtıyor.!!
» Güvenli bir bilgisayar için 20 öneri
» Xp ye çevirdim Hwid gitti :D
» Çözemedim Gitti Bir Bakar Mısınız ?
» Bu seferde siz bana yardımcı olun.Cözemedim gitti sorunu herşey tam ama gecmedi
» Güvenli bir bilgisayar için 20 öneri
» Xp ye çevirdim Hwid gitti :D
» Çözemedim Gitti Bir Bakar Mısınız ?
» Bu seferde siz bana yardımcı olun.Cözemedim gitti sorunu herşey tam ama gecmedi
1 sayfadaki 1 sayfası