Çözemedim Gitti Bir Bakar Mısınız ?
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Çözemedim Gitti Bir Bakar Mısınız ?
Arkadaşlar Ben Forumda Gezerkan Bir Wall Hack Kullanımını anlatan Bi Konu Gördüm Bi Bakım Dedim Baktım Sonra Wall Hack i İndirdim Sonra Arkadaşın Dediğini yaparak Wall Hack i Çalıştırmayı Denidim Ama Olmadı Donup Oyundan Attı . Sonra Başka Bir Konu Buldum Ordada Darklı Bir Yöntem Yazıyodu Onuda Denedim Ama Yine Olmadı Ben Yanlış Yapıyomuşum Falan Dediler . Lafın Kısası Siz Bana Wall Hack i Nasıl Çalıştıracağım Hakkında Bir Videolu Yada Resimli Anlatım Koyarmısınız . Koyarsanız Çok Memnun Olurum .
a1h1m1- Birinci Sınıf Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : a1h1m1 Mesaj Sayısı : 25 Rep Gücü : 37 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 14/11/97 Kayıt tarihi : 02/01/11 Yaş : 27 Nerden : Kocaeli
Geri: Çözemedim Gitti Bir Bakar Mısınız ?
Bakın bu sorun sizden kaynaklanıyor.
Acan wall hackını rahatlıkla acıyor.Ekran cözünürlüğüyle alakalı bir kac el oynayın sonra 1'e basın.
Çözünürlük ayarları yerine oturunca wall hack calisir.!!
Acan wall hackını rahatlıkla acıyor.Ekran cözünürlüğüyle alakalı bir kac el oynayın sonra 1'e basın.
Çözünürlük ayarları yerine oturunca wall hack calisir.!!
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
Geri: Çözemedim Gitti Bir Bakar Mısınız ?
Kamp seçerken NumPad (KLAVYENİN SAĞ TARAFINDAKİ RAKAMLAR) deki 1e basılı tutarsanda açılır.
DemonHunTeR- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : llBywaRRioRl Mesaj Sayısı : 316 Rep Gücü : 370 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/07/10 Nerden : Geldim Ben
a1h1m1- Birinci Sınıf Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : a1h1m1 Mesaj Sayısı : 25 Rep Gücü : 37 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 14/11/97 Kayıt tarihi : 02/01/11 Yaş : 27 Nerden : Kocaeli
Similar topics
» Bu seferde siz bana yardımcı olun.Cözemedim gitti sorunu herşey tam ama gecmedi
» admin bakar mısın
» admin wall hack ve ölümsüzlük bakar mısın
» bilgisayar gitti
» Acill..!! Lütfen Girer Misiniz?? (Admin Ve Üyeler)
» admin bakar mısın
» admin wall hack ve ölümsüzlük bakar mısın
» bilgisayar gitti
» Acill..!! Lütfen Girer Misiniz?? (Admin Ve Üyeler)
1 sayfadaki 1 sayfası