Wolfteam Giriş bug serisi
+9
berkay_
murat555555
by_bomba
phonix19
Terfy
darksparc2
TéKGéRÇéK
GaMeRKiNg
ProGrAmFiLeS
13 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Wolfteam Giriş bug serisi
Bütün buglar calisiyordur.
İlk önce emeğe saygı Yorum ve +rep vermeyene hakkımız helal değil
Giriş Bölümü Bug1
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Giriş Bölümü Bug2
Giriş Bölümü Bug2
Giriş Bölümü Bug3
Giriş Bölümü Bug4
Not bir bug sitemizde var ama seri oldugu için onuda kattım dediğim gibi +rep vermeyip yorum yapmayana hakkımız helal değil
Admınım Sabıt +rep PlS
İlk önce emeğe saygı Yorum ve +rep vermeyene hakkımız helal değil
Giriş Bölümü Bug1
Giriş Bölümü Bug2
Giriş Bölümü Bug2
Giriş Bölümü Bug3
Giriş Bölümü Bug4
Not bir bug sitemizde var ama seri oldugu için onuda kattım dediğim gibi +rep vermeyip yorum yapmayana hakkımız helal değil
Admınım Sabıt +rep PlS
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
Geri: Wolfteam Giriş bug serisi
Önemli değil inşallah faydam dokunmustur.
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
Ya Hic Birini Yapamıyorum Bana Tuşları Filen Söylermisnz ?
TéKGéRÇéK- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 2 Rep Gücü : 2 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/01/11
Sadece eğilme tusunu kullanacaksın bu arada hepsi calisiyor bende denedim
ProGrAmFiLeS- Moderator
//Edit. Birdaha böyle bir argo kullanan içeriği forum görevlisi ve üyelerine yazarsanız Ban yerseniz.
Son uyarı
By ProGrAmFiLeS
Son uyarı
By ProGrAmFiLeS
darksparc2- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 5 Rep Gücü : 7 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/12/10
Adam gibi konuş hepsi calisiyor kendin yapamıyorsun diye bana suc atma düzgün konuş.!
ProGrAmFiLeS- Moderator
Eyvallah çok saol.
Terfy- Birinci Sınıf Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Terfy Mesaj Sayısı : 34 Rep Gücü : 1011 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/01/11 Nerden : Kırklareli
Önemli değil
ProGrAmFiLeS- Moderator
saol krds
phonix19- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 4 Rep Gücü : 4 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 06/12/10
önemli değil.
ProGrAmFiLeS- Moderator
kardes bu ingiliz wolfteamı wolfteam türkiyedede olurmu ben denıyom yarısını olmuyo :S
by_bomba- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü : 1 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/02/11
arkadaşım aeria mıturkeymi diye yazsaydında zorlanmasaydık keşke
murat555555- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü : -1 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/02/11
Beyler bu hile buglar iki oyundada calisiyor.Yanliz joygame ekibi bazı bugları filexledi.
Ama earia başı boş bir server.Kuruldugundan beri sitemizdeki sınırsız mermi hack calisiyor. =)
Ama earia başı boş bir server.Kuruldugundan beri sitemizdeki sınırsız mermi hack calisiyor. =)
ProGrAmFiLeS- Moderator
1. bugdaki arkadaki müziğin adı ne lütfen söyleyin
berkay_- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 3 Rep Gücü : 3 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 09/02/11
bug 2yi ypatım süper saol kardeş
akın- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü : 1 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 20/02/11
eNeSs53- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü : 1 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/03/11
ProHackMader- Üst Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : YasinAkgul Mesaj Sayısı : 22 Rep Gücü : 37 Rep Puanı : 1 Doğum tarihi : 19/02/92 Kayıt tarihi : 02/03/11 Yaş : 32 Nerden : Evden
Similar topics
» Giriş Bugu Wolfteam
» Wolfteam Giriş Bugu [Denenmedi]
» WOLFTEAM GİRİŞ BUG [ KENDİM KULLANDIM,ÇALIŞIYOR.]
» Wolfteam Buga Giriş Yerleri [Video]
» Wolfteam Yeni Giriş Bugu Ben Buldum ve Ben Çektim...[Byenehan1907 farkı ile][SABİT PLS]
» Wolfteam Giriş Bugu [Denenmedi]
» WOLFTEAM GİRİŞ BUG [ KENDİM KULLANDIM,ÇALIŞIYOR.]
» Wolfteam Buga Giriş Yerleri [Video]
» Wolfteam Yeni Giriş Bugu Ben Buldum ve Ben Çektim...[Byenehan1907 farkı ile][SABİT PLS]
1 sayfadaki 1 sayfası