Wolfteam Yeni Giriş Bugu Ben Buldum ve Ben Çektim...[Byenehan1907 farkı ile][SABİT PLS]
+9
Goddess
SILVER
HellOfKsK35
ShadowLord
superfhf
DemonHunTeR
flox96
ProGrAmFiLeS
Byenehan1907
13 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Wolfteam Yeni Giriş Bugu Ben Buldum ve Ben Çektim...[Byenehan1907 farkı ile][SABİT PLS]
Herkesin beklediği an geldi yeni bir giriş bugu sizi bekletmeden direk videoyu veriyorum...
Sesli izleyiniz...
videoyu göremeyenler için link : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
yapamayanlar için yazılı anlatım :
videodada gördüğünüz gibi o köşeye giriyoruz ve sağ yapıyoruz hemen o duvarın izzasında ilerliyeceğiz bu sırada ilerleyince biraz duvara göçer eğer bunu farketmezseniz başaramadınız demektir eğer olduysa ayağa kalkıp zıplayarak ilerliyoruz en sonunda bütün çizgiler kalkıyor (içeri giremiyoruz eğer içeri girmeyide bulursam konuyu editleyerek onuda ekliyeceğim...)
Bi + repi çok görmeyin...
Sabit Pls...
Sesli izleyiniz...
videoyu göremeyenler için link : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
yapamayanlar için yazılı anlatım :
videodada gördüğünüz gibi o köşeye giriyoruz ve sağ yapıyoruz hemen o duvarın izzasında ilerliyeceğiz bu sırada ilerleyince biraz duvara göçer eğer bunu farketmezseniz başaramadınız demektir eğer olduysa ayağa kalkıp zıplayarak ilerliyoruz en sonunda bütün çizgiler kalkıyor (içeri giremiyoruz eğer içeri girmeyide bulursam konuyu editleyerek onuda ekliyeceğim...)
Bi + repi çok görmeyin...
Sabit Pls...
En son Byenehan1907 tarafından Salı Ara. 14, 2010 11:09 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Byenehan1907- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : EnEs12459 Mesaj Sayısı : 204 Rep Gücü : 254 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 31/08/10
Geri: Wolfteam Yeni Giriş Bugu Ben Buldum ve Ben Çektim...[Byenehan1907 farkı ile][SABİT PLS]
tam anlamadım birde sözlü olarak yazarmısın ?neler yapioruz oraya girmkj icin
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
Geri: Wolfteam Yeni Giriş Bugu Ben Buldum ve Ben Çektim...[Byenehan1907 farkı ile][SABİT PLS]
senin için editleyerek tekrardan yazacağım...
Byenehan1907- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : EnEs12459 Mesaj Sayısı : 204 Rep Gücü : 254 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 31/08/10
Banada bir yardım et sen programı ne ile editliyorsun (windows live movie maker deme )
Bide upload için mpege çevirmen gerekiyor hangi programla yapıyorsun
Programı windows movie maker ile editliyorum (bu programın içini dışını bilirim tam 3 sene bu programı araştırdım)...
mpege ne demek onu bile bilmiyorum dailymation a giriyorum orda üyeliğim var giriş yaptıktan sonra sağ üstte video yüzkle var ordan videoyu yükleyebilirsin...
bilgilendirme için + rep pls...
mpege ne demek onu bile bilmiyorum dailymation a giriyorum orda üyeliğim var giriş yaptıktan sonra sağ üstte video yüzkle var ordan videoyu yükleyebilirsin...
Byenehan1907- Moderator
+ rep veriyorumda artık bana yardım eli uzatırsın program için çünkü video yu editledikten sonra facebooka fln atarken kabul etmiyor anca sağ üst köşedeki sekmeden atabiliyorum ordanda baya uzun sürüyor... Movie makerda yapamadığım şey videonun istemediğim kısımlarını kesmek sen nasıl yapıyorsun
Şimdiden sağol....
Şimdiden sağol....
Bende veriyorum +repini güzel yer fakat girene kadar öldürürler .
DemonHunTeR- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : llBywaRRioRl Mesaj Sayısı : 316 Rep Gücü : 370 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/07/10 Nerden : Geldim Ben
öncelikle + repler için teşekkürler
flox sana gelince yapman gereken çok basit videoyu windows movie maker a koyduktan sonra zaman çizergesine geçeceksin ve ordan istediğin bölümü mauseye basılı olarak çekeceksin rengi değişik bir çekilde ilerler eğer bu olmazsa sende hatardır olduğunu farz ederek devam ediyorum istediğin bölümü seç mauseyi boraktığın anda silinecektir işlem bu...
flox sana gelince yapman gereken çok basit videoyu windows movie maker a koyduktan sonra zaman çizergesine geçeceksin ve ordan istediğin bölümü mauseye basılı olarak çekeceksin rengi değişik bir çekilde ilerler eğer bu olmazsa sende hatardır olduğunu farz ederek devam ediyorum istediğin bölümü seç mauseyi boraktığın anda silinecektir işlem bu...
Byenehan1907- Moderator
Gerek kalmadı genede çok sağol çünkü kurcalaya kurcalıya öğrendim
Yarına siteye deneme videomu ekliycem..
Yarına siteye deneme videomu ekliycem..
içeri girmenin yolunu buldum! Sağa sola oynatıyoruz mausumuzu sonra sürekli 3e basıoz (kurt olmaya calışıyoruz) sonra tabancayı alıp kurta donusuyoruz. (10 denemeden sonra tabancayı alıp hemen 3e basın.) Sonra İçeride Solda Duvar var. Ordan sağa doğru çıkıyo gibi yapıp dolanıyoruz. Her Yeri Goruyor!!!!
superfhf- Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : DaRkEaGLe41 Mesaj Sayısı : 13 Rep Gücü : 15 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/10/10
d]]SABİTLENDİ///
TEŞEKKÜRLER...[/b]
TEŞEKKÜRLER...[/b]
Ekleme için saolda bişi anladıysam arap olim
Byenehan1907- Moderator
Şimdi bitti bitmesinede benim hycam2 hem wolf oynarken pc yi kasıyor hemde Nasıl diyim oyunu ben tam ekran oynuyorum ama bu nedense wolfteam ekranını küçültüp videoya kaydediyor...
Yani senin programın adı ne
Yani senin programın adı ne
ARkiler banada bir konuda yrdım edermisiniz o keiti lazerli felan nası ypıosun mrk ettim aradaım ama nası yapacagımı bulamadım videoda keite lazer takmışın nası yptın mesala
SILVER- Kademeli Birinci Sınıf Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : XCeLL Mesaj Sayısı : 38 Rep Gücü : 56 Rep Puanı : -2 Kayıt tarihi : 12/01/11
Kurt donanmasıdır bir silaha envantere geciniz silahı tıklayıp özellikler gibi butonlar vardır en sondaki butana tıklayıp kurt donması gücünü paranız yetiyorsa koyabilirsiniz not dürbün dediğimiz dot sight de koyabilirsin.
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
çok saol çok teşekkür
- Wolfteam Oyundaki Adı : XCeLL Mesaj Sayısı : 38 Rep Gücü : 56 Rep Puanı : -2 Kayıt tarihi : 12/01/11
Aga sen yükseltmeye giriptemi ypmamı istiosun
o silah N li silah banada joygame hediye yolladı kendim yükselterek taktım ama bildiğim kadarıyla eskiden o silah varmış!..
Byenehan1907- Moderator
İçine girebilseydik daha iyi olurdu.. Sonuçta bu şekilde adam sinsi alır
Yine de ellerine sağlık
Yine de ellerine sağlık
Goddess- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 2 Rep Gücü : 2 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/01/11
off biz bunları ilk oyuna başlarken yapıodk şimdi duwarlarda asagılarda gizioz off !!
batuhan4535- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 2 Rep Gücü : 1 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/11/10
batuhan4535 demiş ki:off biz bunları ilk oyuna başlarken yapıodk şimdi duwarlarda asagılarda gizioz off !!
ARTİST ARTİST KONUŞACAĞINA PAYLAŞ MİLLET ÖRENSİN
NEYMIŞ BASLARDA YAPIYOMUSTAA ŞİMDİ AŞAĞİLARDA GEZİYOMUS...
format2004- Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : KA5AP Mesaj Sayısı : 13 Rep Gücü : 117 Rep Puanı : 100 Kayıt tarihi : 11/02/11 Nerden : İZMİR/BORNOVA
flox96 demiş ki:Banada bir yardım et sen programı ne ile editliyorsun (windows live movie maker deme )
kardeş orada filmi kaydet var ona basıcaksın normal kaydet e değil
elmakurdu11- Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 12 Rep Gücü : 18 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/10
Similar topics
» (giriş) mavi takımın solundaki kutu bugu ben çektim
» Giriş Ortadaki Yerin İçine Girmek Videolu Anlatım Kendim Çektim(Sabit Lütfen)
» Giriş Bugu Wolfteam
» Wolfteam Giriş Bugu [Denenmedi]
» En büyük Silah bugu İceri gir [Sabit +rep pls]
» Giriş Ortadaki Yerin İçine Girmek Videolu Anlatım Kendim Çektim(Sabit Lütfen)
» Giriş Bugu Wolfteam
» Wolfteam Giriş Bugu [Denenmedi]
» En büyük Silah bugu İceri gir [Sabit +rep pls]
1 sayfadaki 1 sayfası