WOLFTEAM GİRİŞ BUG [ KENDİM KULLANDIM,ÇALIŞIYOR.]
+5
ShadowLord
aytuğ
Byenehan1907
ProGrAmFiLeS
HellOfKsK35
9 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: WOLFTEAM GİRİŞ BUG [ KENDİM KULLANDIM,ÇALIŞIYOR.]
orda adam ileri gelirimi gidiyor yoksa yan yanmı gidiyor son sorum =) sana güveniyorum sn denediysen olmustur
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
EN KÖŞEYE GEÇ TREN İSTASYONUNDAKİ GİBİ CTRL YE BAS DUVARA DOĞRU SONUNA DOĞRU KAYARAK İLERLE..
flood yapma lütfen...
Byenehan1907- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : EnEs12459 Mesaj Sayısı : 204 Rep Gücü : 254 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 31/08/10
tamam özür dilerim sadece bir şey sormustum birdaha olmaz.
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
ya ben yapamadım bunu Birde sözlü olarak anlatırmısn bıde o yerler farkediomu ??
ProGrAmFiLeS- Moderator
bi denicem olur inşallah
aytuğ- Kademeli Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 17 Rep Gücü : 19 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 21/11/10
ama cok fazla denememiz lazm ya bnm adamın bacakları iceri girdi baya urastım sonnda oldu :d
ProGrAmFiLeS- Moderator
Bug için teşekkürler bakalım olacak mı..
RewenqueL- Kademeli Birinci Sınıf Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : LeiChen Mesaj Sayısı : 36 Rep Gücü : 50 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/11/10 Nerden : Sakarya
ya Bişi solicem duvardan dier tarafa dogru yuruorm bişi oluo icine girdim gibi bi anda sora duvara geri gelip wuruyorum ama giremiyorum :S nasl gireblrm anlatrmsn kardeşim
ßilliJo3- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : SwatGear Mesaj Sayısı : 8 Rep Gücü : 10 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/12/10
Deniyorum Şu An
Pr0F3sY0n3L- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 4 Rep Gücü : 4 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/10
ProGrAmFiLeS- Moderator
Similar topics
» Giriş Ortadaki Yerin İçine Girmek Videolu Anlatım Kendim Çektim(Sabit Lütfen)
» Wolfteam Giriş Bugu [Denenmedi]
» WOLFTEAM YENİ D3D9.DLL ÇALIŞIYOR!''
» Giriş Bugu Wolfteam
» Wolfteam Giriş bug serisi
» Wolfteam Giriş Bugu [Denenmedi]
» WOLFTEAM YENİ D3D9.DLL ÇALIŞIYOR!''
» Giriş Bugu Wolfteam
» Wolfteam Giriş bug serisi
1 sayfadaki 1 sayfası