lütfen yardım...
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
lütfen yardım...
arkadaşlar wolfteam de lav silahını aldım oyunun içinde bütün silahları alıyorum ama lav silahı gibi ağır topçu silahlarını alamıyorum yardım edin arkadaşlar bi türlü alamıyorum silahı
chikasis- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 2 Rep Gücü : 4 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/12/10
Geri: lütfen yardım...
Girdiğin odalarda ağır silah yasaktır oyun kimlik bilgisinde bunu görebilirsin
Evet admınım dogru söylüyor oyun acıklamalarında yazıyor agır silah kullanılamaz gibiShadowLord (Çarş. Ara. 15, 2010 5:26 pm) demiş ki:Girdiğin odalarda ağır silah yasaktır oyun kimlik bilgisinde bunu görebilirsin
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
sağolun arkadaşlar
chikasis- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 2 Rep Gücü : 4 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/12/10
ö.deil oyuna yeni başlayanlar için dev klavuz yapmıstım orda yazıyor bu çeşit bilgiler
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
sorun çözüldüğüne göre kilitleyelim bari Hadi Bismillah(ilk kilidimde)
RaCaSaMi- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 86 Rep Gücü : 674 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 15/10/10
Similar topics
» WOLFTEAM E GİRMİYOR....ÇOOK ACİL YARDIM LÜTFEN
» Bi yardım lütfen
» Acil Yardım Lütfen
» adminim yardım lütfen
» Lütfen bakın acil yardım
» Bi yardım lütfen
» Acil Yardım Lütfen
» adminim yardım lütfen
» Lütfen bakın acil yardım
1 sayfadaki 1 sayfası