WOLFTEAM E GİRMİYOR....ÇOOK ACİL YARDIM LÜTFEN
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
WOLFTEAM E GİRMİYOR....ÇOOK ACİL YARDIM LÜTFEN
Merhaba Arkadaşlar WolfTeam a giremiyorum
Sorun: WolfTeam de Yeniyim İlk defa bilgisayarıma indirdim ve Sorun şu;
WolfTeam 'de pacth yüklüyor pacth doluyor sonra ıd ve şifre istiyor ya yazıoyurm oyunu başlat diyorum o pencere kapanıyor ve hiç bir şey açılmıyor çook Acil yardım Bekliyorummm
Sorun: WolfTeam de Yeniyim İlk defa bilgisayarıma indirdim ve Sorun şu;
WolfTeam 'de pacth yüklüyor pacth doluyor sonra ıd ve şifre istiyor ya yazıoyurm oyunu başlat diyorum o pencere kapanıyor ve hiç bir şey açılmıyor çook Acil yardım Bekliyorummm
Geri: WOLFTEAM E GİRMİYOR....ÇOOK ACİL YARDIM LÜTFEN
İlk önce bu sorun ekran kartını güncellemeyen yenilemeyen arkadaşların başına geliyor.
Nvidia Sürücü İndirme Sitesi [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ATI Sürücü İndirme Sitesi [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Lütfen Nvidia sürücüsünü indirip kurmanızı tavsiye ederim.
Nvidia Sürücü İndirme Sitesi [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ATI Sürücü İndirme Sitesi [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Lütfen Nvidia sürücüsünü indirip kurmanızı tavsiye ederim.
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
Geri: WOLFTEAM E GİRMİYOR....ÇOOK ACİL YARDIM LÜTFEN
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adresindede ekran kartlarının guncelleme adresleri var ordanda faydalanabilirsiniz konu kilit
RaCaSaMi- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 86 Rep Gücü : 674 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 15/10/10
1 sayfadaki 1 sayfası