Bi yardım lütfen
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Bi yardım lütfen
Arkadaşlar hani keite felan lazer ekliyoruz mesala umfye susturucu ekliyoruz onun gibi frklılıkları nasıl yaparız bna bi yrdım edermisniz lütfennnnnn
SILVER- Kademeli Birinci Sınıf Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : XCeLL Mesaj Sayısı : 38 Rep Gücü : 56 Rep Puanı : -2 Kayıt tarihi : 12/01/11
Geri: Bi yardım lütfen
silahı yükselterek
LastFire07- Personel Çavuşu
- Wolfteam Oyundaki Adı : LastFire07 Mesaj Sayısı : 96 Rep Gücü : 144 Rep Puanı : -2 Kayıt tarihi : 01/01/11
tmm yükselioda mesala keite lazer takılmıo ama onu farklılık şekilde ypılıo ve dürbünde farklı oluo bi farklı yükseltme ypılıo bn onu bilmioeum
- Wolfteam Oyundaki Adı : XCeLL Mesaj Sayısı : 38 Rep Gücü : 56 Rep Puanı : -2 Kayıt tarihi : 12/01/11
normal yükseltmede keite lazer takılmıo işte lazer takımı gibi degişik yükseltmeleri degişik silhlarda ypmak istiorum
O Lazer'e kurt donanması deniyor paran yeterse yükseltiyor.
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
oyundaki ismim XCeLL oradanda ögretebilrisn ya da buradan ama hiç bulamadım
Similar topics
» lütfen yardım...
» Lütfen yardım
» adminim yardım lütfen
» Acil Yardım Lütfen
» Lütfen bakın acil yardım
» Lütfen yardım
» adminim yardım lütfen
» Acil Yardım Lütfen
» Lütfen bakın acil yardım
1 sayfadaki 1 sayfası