BAŞVURUM!!!!
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
BAŞVURUM!!!!
Modluk tecrübelerim:Bir iki kez modluk yapmışlığım var.
Gün içinde açık olduğum saatler:Güne göre değişir bazen 1´veya 2 saat bazende 4 veya 5 saat.
Çevreniz Genişmi:Kendi çapımda geniş
Yaşadığınız Şehir:Ankara
Yaş(18 yaş altı olmanız mod olmanızı engellemez):15
Gün içinde açık olduğum saatler:Güne göre değişir bazen 1´veya 2 saat bazende 4 veya 5 saat.
Çevreniz Genişmi:Kendi çapımda geniş
Yaşadığınız Şehir:Ankara
Yaş(18 yaş altı olmanız mod olmanızı engellemez):15
DemonHunTeR- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : llBywaRRioRl Mesaj Sayısı : 316 Rep Gücü : 370 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/07/10 Nerden : Geldim Ben
Geri: BAŞVURUM!!!!
wolfteam genel veya forum hertelden
DemonHunTeR- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : llBywaRRioRl Mesaj Sayısı : 316 Rep Gücü : 370 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/07/10 Nerden : Geldim Ben
Teşekürler.sonuna kadar güvenebilirsin
DemonHunTeR- Moderator
Adminim haddimi aşmıyımda bazı MODETÖRLERDE MÖDETÖR yazıyor bende ise deneme modetörü yazıyor bende MODETÖR yazarsa sevinirim...
Byenehan1907- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : EnEs12459 Mesaj Sayısı : 204 Rep Gücü : 254 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 31/08/10
Bu senin deneme aşamasında olduğunu gösterir admin seni beğenirse moderatör beğenmezse normal üye yapar.
DemonHunTeR- Moderator
Admin benim yetkim forum hertelden yerine forum genelde olabilirmi?
DemonHunTeR- Moderator
1 sayfadaki 1 sayfası