Moderatörlük Başvurum
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Moderatörlük Başvurum
[b]Öncelikle Merhaba;
1- Forumunuzda yeniyim sağlam paylaşımlar yapacağıma inanıyorum.Şu anlık 100 Konum olmasada yine de değerlendireceğinizi düşünüyorum...
2-İmla Kuralları ile bir sorunum olmadığını düşünüyorum.Yine de takdir sizin...
3-Dediğim gibi forumda yeniyim,forum üyeleriyle iyi geçineceğime inanıyorum.
4-Argo kullanmıyorum.[Bülent ERSOY gibi de konuşmuyorum :D ] Türkçe'm sade ve anlaşılır bir şekilde...
[NOT:Bu anlattıklarım Admin'imizin sıraladığı olmazsa olmaz seçenekler bunların ben de olduğunu söylemek istedim.][/b]
[b]BAŞVURU FORUM'UM
Ad/Soyad:Onur YURTERİ
1-Daha Önceden modluk tecrubeleriniz varmı(Varsa Neler?):Evet oldu,bir Fan Club'da Moderatördüm.Ayrıca TncTr ' de bir moderatörlük tecrübem oldu...
2-Günlük online olabileceğiniz vakit:En Az 3 Saat/En Fazla 12 Saat Online olabiliyorum...[Malum yaz Aylarında biraz insiyatif kullansanız :) ]
3-Çevreniz Genişmi:Evet,oldukça geniş (Bunu sanırım okul ve arkadaş çevreme borçluyum :) ) Hatta bazı arkadaşlarıma Forum'unuzu önerdim...
4-Yaşadığınız Şehir:İzmir,Karşıyaka'lıyım,Çiğli'de oturuyorum...
5-Yaş(18 yaş altı olmanız mod olmanızı engellemez):İyiki böyle bir uygulama var :) 14 yaşındayım[8.sınıf]
Umarım İstediğiniz Bir Kişiliğe sahibimdir...
SAYGILAR...[/b]
1- Forumunuzda yeniyim sağlam paylaşımlar yapacağıma inanıyorum.Şu anlık 100 Konum olmasada yine de değerlendireceğinizi düşünüyorum...
2-İmla Kuralları ile bir sorunum olmadığını düşünüyorum.Yine de takdir sizin...
3-Dediğim gibi forumda yeniyim,forum üyeleriyle iyi geçineceğime inanıyorum.
4-Argo kullanmıyorum.[Bülent ERSOY gibi de konuşmuyorum :D ] Türkçe'm sade ve anlaşılır bir şekilde...
[NOT:Bu anlattıklarım Admin'imizin sıraladığı olmazsa olmaz seçenekler bunların ben de olduğunu söylemek istedim.][/b]
[b]BAŞVURU FORUM'UM
Ad/Soyad:Onur YURTERİ
1-Daha Önceden modluk tecrubeleriniz varmı(Varsa Neler?):Evet oldu,bir Fan Club'da Moderatördüm.Ayrıca TncTr ' de bir moderatörlük tecrübem oldu...
2-Günlük online olabileceğiniz vakit:En Az 3 Saat/En Fazla 12 Saat Online olabiliyorum...[Malum yaz Aylarında biraz insiyatif kullansanız :) ]
3-Çevreniz Genişmi:Evet,oldukça geniş (Bunu sanırım okul ve arkadaş çevreme borçluyum :) ) Hatta bazı arkadaşlarıma Forum'unuzu önerdim...
4-Yaşadığınız Şehir:İzmir,Karşıyaka'lıyım,Çiğli'de oturuyorum...
5-Yaş(18 yaş altı olmanız mod olmanızı engellemez):İyiki böyle bir uygulama var :) 14 yaşındayım[8.sınıf]
Umarım İstediğiniz Bir Kişiliğe sahibimdir...
SAYGILAR...[/b]
Similar topics
» moderatorlük kategorim
» Grafikerlik ve moderatörlük basvurusu
» BAŞVURUM!!!!
» moderatör başvurum xD
» LastFire07 olarak mod başvurum
» Grafikerlik ve moderatörlük basvurusu
» BAŞVURUM!!!!
» moderatör başvurum xD
» LastFire07 olarak mod başvurum
1 sayfadaki 1 sayfası