LastFire07 olarak mod başvurum
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
LastFire07 olarak mod başvurum
Daha Önceden modluk tecrubeleriniz varmı(Varsa Neler?): Var bir tane mount and blade warband forumunun s.moduydum
Günlük online olabileceğiniz vakit: en az 30 en fazla 3
Çevreniz Genişmi:geniş çoğu arkadaşım wolf oynadığı için bu sayfayı onlara önerdim
Yaşadığınız Şehir:Antalya
Yaş(18 yaş altı olmanız mod olmanızı engellemez): Yaş 11
1. Forumda 100 Konusu bulunmak:100 konum yok ama paylaşım yapacağım ve şu ana kadar yaptığım konular çok takdir gördü.
2. İmla kurallarına dikkat etmek: ( Bir kaç hatası olabilir) bir kaç hatam var oda klavyede elim kayarsa (pek sık olmaz).
3. Üyelerle iyi geçinmek:Bu forumda çok tanınan bir kişiliğim herkes beni tanır ve sever.
4. Argo Kullanmamak:Argo kullanmam.
Umarım alınırım
Günlük online olabileceğiniz vakit: en az 30 en fazla 3
Çevreniz Genişmi:geniş çoğu arkadaşım wolf oynadığı için bu sayfayı onlara önerdim
Yaşadığınız Şehir:Antalya
Yaş(18 yaş altı olmanız mod olmanızı engellemez): Yaş 11
1. Forumda 100 Konusu bulunmak:100 konum yok ama paylaşım yapacağım ve şu ana kadar yaptığım konular çok takdir gördü.
2. İmla kurallarına dikkat etmek: ( Bir kaç hatası olabilir) bir kaç hatam var oda klavyede elim kayarsa (pek sık olmaz).
3. Üyelerle iyi geçinmek:Bu forumda çok tanınan bir kişiliğim herkes beni tanır ve sever.
4. Argo Kullanmamak:Argo kullanmam.
Umarım alınırım
LastFire07- Personel Çavuşu
- Wolfteam Oyundaki Adı : LastFire07 Mesaj Sayısı : 96 Rep Gücü : 144 Rep Puanı : -2 Kayıt tarihi : 01/01/11
Geri: LastFire07 olarak mod başvurum
arkadaş senin adın byalsiamıydı xD bikere 51 konu 49 mesaj olcak (soru konuları hariç) sayan yok ama farkedilirse atılırsın , mod. luk tecrübesi çok bnde warrock hack paylaşım sitesnde mod. olmştm orda hack yapıordm hatta warrock hack kolay ama 100 zorunlu lütfen 100 mesajı tamamlayıver
1 sayfadaki 1 sayfası