BUDA SAVAŞ FABRİKASINDA 4 BUG
+8
boqlu66
12kralkan32
DenzeL
CyberWarrior
26jet26
bary54
ShadowLord
berkerler
12 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
BUDA SAVAŞ FABRİKASINDA 4 BUG
DİKKAT:Bunlar aslında kolay buglardır ama video koymayı bilmedim için yazıorum o yuzden karışık gelebilir
NOT:Bunu bu yazım için diiil her yazım adına söylüyorum
Bug 1:Şimdi ilk başta zordan kolaya diil pozizyonlara göre sıralıcam.Şimdi gelelim buga ilk olarak gidin tankın oldugu girişten girin mnerdivenden cıkın (her zamanki gibi) ondan sonra belki görmüşsünüzdür yokuş üstün bitigi yerde bi cıkıntı var oraya zıplaın duvara bakarak ilerlein orda cıkıntıyı kesen yerlere zıplaın (zamanla ögrenirsiniz) devam edin ondan ortada durun (yoksa bi kurt sizi kesebilir)HAYIRLI OLSUN
Bug 2: Şimdi gel dik 2 bu fazlasıyla basit hemen 1 . cinmin arkasında borular var ordada cıkıntı var borudaki cıkıntıaya atlaın HAYIRLI OLSUN
Bug 3:Bu biraz daha kolay anlaşılan bir bug ilk olarak bi boru var b1 e cıkan onun üstüne zıplamaı öretcem ilk olarak onun yanindaki demire zıplaın ondan sonra ordaki pencereye ordan borunun üstüne zıplaın HAYIRLI OLSUN
Bug 4:Bu son bug dierini deniom orda hani b2 ye giden yer var ya küçük yere oranın yanındaki cıkıntının duvara bakarak yanına gelin HAYIRLI OLSUN
BUG 5: Araştırıyorum şimdi yeteri kadar kurt param yok bunun için yıkım modu lazım
Bug 1:Şimdi ilk başta zordan kolaya diil pozizyonlara göre sıralıcam.Şimdi gelelim buga ilk olarak gidin tankın oldugu girişten girin mnerdivenden cıkın (her zamanki gibi) ondan sonra belki görmüşsünüzdür yokuş üstün bitigi yerde bi cıkıntı var oraya zıplaın duvara bakarak ilerlein orda cıkıntıyı kesen yerlere zıplaın (zamanla ögrenirsiniz) devam edin ondan ortada durun (yoksa bi kurt sizi kesebilir)HAYIRLI OLSUN
Bug 2: Şimdi gel dik 2 bu fazlasıyla basit hemen 1 . cinmin arkasında borular var ordada cıkıntı var borudaki cıkıntıaya atlaın HAYIRLI OLSUN
Bug 3:Bu biraz daha kolay anlaşılan bir bug ilk olarak bi boru var b1 e cıkan onun üstüne zıplamaı öretcem ilk olarak onun yanindaki demire zıplaın ondan sonra ordaki pencereye ordan borunun üstüne zıplaın HAYIRLI OLSUN
Bug 4:Bu son bug dierini deniom orda hani b2 ye giden yer var ya küçük yere oranın yanındaki cıkıntının duvara bakarak yanına gelin HAYIRLI OLSUN
BUG 5: Araştırıyorum şimdi yeteri kadar kurt param yok bunun için yıkım modu lazım
berkerler- Görevli Birinci Sınıf Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : berkerler Mesaj Sayısı : 41 Rep Gücü : 156 Rep Puanı : 100 Kayıt tarihi : 05/09/10 Nerden : elazıg
Geri: BUDA SAVAŞ FABRİKASINDA 4 BUG
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Anlatımı Yandaki Linkte bulabilirsin.
FORUM KULLANIMI İCİN [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ni ziyaret edebilirsin
İyi Forumlar
Paylaşım İçin Teşekkürler...
FORUM KULLANIMI İCİN [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ni ziyaret edebilirsin
İyi Forumlar
Paylaşım İçin Teşekkürler...
abi resim eklicem zaman bulamıom ama eklicem
- Wolfteam Oyundaki Adı : berkerler Mesaj Sayısı : 41 Rep Gücü : 156 Rep Puanı : 100 Kayıt tarihi : 05/09/10 Nerden : elazıg
abi resim eklicem f8 e basıom basıom eklemio ben kameraı tanıtmamıştım ondan olabilirmi
F8 E Bastıkca Oyunun YUklu Olduğu Klasöre Atılır Resim Oradan Bulabilirsin
BAKIOM YOK
ScreenShot bölümündede olabilir dikkat et
bary54- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : baros54 Mesaj Sayısı : 6 Rep Gücü : 6 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/09/10
ama video koycam frapsla cektim nası koycam
Bir video Upload Sitesine Uploadlaman Gerekiyor
Gerekli Anlatımı ForumRehberimizde Bulabilirsin.
Gerekli Anlatımı ForumRehberimizde Bulabilirsin.
arkadaşım hiç yapamadıysan prt sc sys rq düğmesine bas sonra painti aç yapışrıt de kaydet yüklee bu kadar
26jet26- Kademeli Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : 26jet26 Mesaj Sayısı : 15 Rep Gücü : 25 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 20/05/98 Kayıt tarihi : 25/08/10 Yaş : 26 Nerden : Eskişehir
26jet26 demiş ki:arkadaşım hiç yapamadıysan prt sc sys rq düğmesine bas sonra painti aç yapışrıt de kaydet yüklee bu kadar
Evet Bu Şekildede Ekran Görüntüsü Alınabilir
berkerler demiş ki:DİKKAT:Bunlar aslında kolay buglardır ama video koymayı bilmedim için yazıorum o yuzden karışık gelebilir
İşe yaramaz bunlar
muduroglu101 demiş ki:berkerler demiş ki:DİKKAT:Bunlar aslında kolay buglardır ama video koymayı bilmedim için yazıorum o yuzden karışık gelebilir
Bug 1:Şimdi ilk başta zordan kolaya diil pozizyonlara göre sıralıcam.Şimdi gelelim buga ilk olarak gidin tankın oldugu girişten girin mnerdivenden cıkın (her zamanki gibi) ondan sonra belki görmüşsünüzdür yokuş üstün bitigi yerde bi cıkıntı var oraya zıplaın duvara bakarak ilerlein orda cıkıntıyı kesen yerlere zıplaın (zamanla ögrenirsiniz) devam edin ondan ortada durun (yoksa bi kurt sizi kesebilir)HAYIRLI OLSUN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bug 2: Şimdi gel dik 2 bu fazlasıyla basit hemen 1 . cinmin arkasında borular var ordada cıkıntı var borudaki cıkıntıaya atlaın HAYIRLI OLSUN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bug 3:Bu biraz daha kolay anlaşılan bir bug ilk olarak bi boru var b1 e cıkan onun üstüne zıplamaı öretcem ilk olarak onun yanindaki demire zıplaın ondan sonra ordaki pencereye ordan borunun üstüne zıplaın HAYIRLI OLSUN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bug 4:Bu son bug dierini deniom orda hani b2 ye giden yer var ya küçük yere oranın yanındaki cıkıntının duvara bakarak yanına gelin HAYIRLI OLSUN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İşe yaramaz bunlar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Olsun Genede Emek Harcamış Teşekkürler Berkerler
Resimli olsaydı daha iyi olurda ama yinede emeğe saygı..
DenzeL- Onbaşı
- Wolfteam Oyundaki Adı : BLacK4DeaTH Mesaj Sayısı : 50 Rep Gücü : 71 Rep Puanı : 5 Doğum tarihi : 06/10/93 Kayıt tarihi : 19/09/10 Yaş : 31 Nerden : İstanbul
dostum bu 3 . cü cok işine yarar tabi anadıysan boreunun üstünede oldunda orda hayalet yoksa bomba koruman cok olur seni bi kurt cok zor keser
BN 2 Yİ 3 Ü BİDE 4 Ü ANLADMADIM RESİM VEYA VİDEO KOY PLS
12kralkan32- Kademeli Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Tokugava Mesaj Sayısı : 19 Rep Gücü : 19 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/07/10
beyler ben anlamadım
boqlu66- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 2 Rep Gücü : 0 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/10/10
hiç bise anlamadım
serfur- Üst Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : yerimsizi Mesaj Sayısı : 22 Rep Gücü : 39 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/11/10
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» buda bşka bi bug
» Savas Fab. Bugu
» KARADENİZDE SAVAŞ
» Savaş fabrikası ama garip bi bug
» S2 Yıkımı savas fabrikası kırmızı team doğus yeri demirlere cıkma yardım.!
» Savas Fab. Bugu
» KARADENİZDE SAVAŞ
» Savaş fabrikası ama garip bi bug
» S2 Yıkımı savas fabrikası kırmızı team doğus yeri demirlere cıkma yardım.!
1 sayfadaki 2 sayfası