S2 Yıkımı savas fabrikası kırmızı team doğus yeri demirlere cıkma yardım.!
+4
RaCaSaMi
ShadowLord
DemonHunTeR
ProGrAmFiLeS
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
S2 Yıkımı savas fabrikası kırmızı team doğus yeri demirlere cıkma yardım.!
S2 Ykımı savas fabrikası kırmızı team dogus yerindeki demirlere catıdan cıkıp atlayıp v ye basioruzya rica etsem bir admın onu bir video ile anlatabilirmi bn yapiorum ama cok az 12 kere denedim 2 kere oldu :S toplam 5elde
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
Geri: S2 Yıkımı savas fabrikası kırmızı team doğus yeri demirlere cıkma yardım.!
resim çekseydin bari
DemonHunTeR- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : llBywaRRioRl Mesaj Sayısı : 316 Rep Gücü : 370 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/07/10 Nerden : Geldim Ben
Geri: S2 Yıkımı savas fabrikası kırmızı team doğus yeri demirlere cıkma yardım.!
BEN NASİL oraya cıkılır diorum sn resim cekseydin bari diosun :DDDd
En son ProGrAmFiLeS tarafından Cuma Kas. 19, 2010 1:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
F8 ile çeker wolfteam klasörüne kayıt eder
shadowlord bir mesajlarına bakarmısın bir mesaj göndermiştim yanıtını bekliyorum.
ProGrAmFiLeS- Moderator
Yanıtladım ama burası yeri değil
Çıktıgın yerden pencerenin çaprazına geç demire dogr kos bosluga geldiginde ctrl ye bas o kadar sadece v ile degil ctrl ile oturursan durur
RaCaSaMi- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 86 Rep Gücü : 674 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 15/10/10
xD arkadaşım genelde kime sorsan gösterir ama xD
anilak96 demiş ki:xD arkadaşım genelde kime sorsan gösterir ama xD
Hahaahhaha çok güldüm
ya kardeş bişey dicem bu f8 le çektiğimiz resimleri tam olarak nerede wolfteam'ın klasörlerine baktım yoktuda
aytuğ- Kademeli Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 17 Rep Gücü : 19 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 21/11/10
screen shota kaydoluyor
DemonHunTeR- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : llBywaRRioRl Mesaj Sayısı : 316 Rep Gücü : 370 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/07/10 Nerden : Geldim Ben
Evet Screen Shoots a kaydoluyor
Siz gecin dalganızı yardım etceginiz yerde gülüyorsunuz.!
ProGrAmFiLeS- Moderator
Bak Arkadasım Catıya cıkıosun O merdivenin ordan atlıcan demırlere dogru ama CTR leye basılı tutrak sonra Demirin uzerine cıkarsın =))
serfur- Üst Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : yerimsizi Mesaj Sayısı : 22 Rep Gücü : 39 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/11/10
serfur demiş ki:Bak Arkadasım Catıya cıkıosun O merdivenin ordan atlıcan demırlere dogru ama CTR leye basılı tutrak sonra Demirin uzerine cıkarsın =))
İlgin için teşekkür ederim.
Sonunda öğrenmiştim.
İlgin için coook teşekkürler
ProGrAmFiLeS- Moderator
Arkadaşım sana resimlerin nereye gittiğini kısaca açıklayım :
C:\Program Files\SoftnyxGame\WolfTeamTS\ScreenShot bunları yap yeter
Bu arada problem çözüldüyse Konu Kilit Pls...
C:\Program Files\SoftnyxGame\WolfTeamTS\ScreenShot bunları yap yeter
Bu arada problem çözüldüyse Konu Kilit Pls...
Byenehan1907- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : EnEs12459 Mesaj Sayısı : 204 Rep Gücü : 254 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 31/08/10
Evet sorun cözüldü konuyu kitliyorum.
ProGrAmFiLeS- Moderator
Similar topics
» Savaş fabrikası ama garip bi bug
» Uber hackten sonra format acil yardım (Mod ve yöneticiller acil yardım)
» Apandisit Yeri
» APANDİST YERİ
» Sokakda Catiya Cikma bugu Kesinlikle kendim buldum !
» Uber hackten sonra format acil yardım (Mod ve yöneticiller acil yardım)
» Apandisit Yeri
» APANDİST YERİ
» Sokakda Catiya Cikma bugu Kesinlikle kendim buldum !
1 sayfadaki 1 sayfası