Uber hackten sonra format acil yardım (Mod ve yöneticiller acil yardım)
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Uber hackten sonra format acil yardım (Mod ve yöneticiller acil yardım)
Merhaba bir soru soacakatım çok önemli lütfen net ve düzgün cevap verin Ben uber hack alıcam daha almadım ama almakla ilgili şüphelerim var
Şimdi diyelimki aldım çalıştı hiç sorunum yok gayet güzel işliyor ama birden bilgisayarıma çok güçlü bir virüs girdi ve format atmak zorunda kaldım uber hack yedek usb diskimde var diyelim birde formattan sonra bir daha yükledim diyelimki çalışırmı yoksa Hwıd hata verirmi Lütfen yardım edin öğrenmek zorundayım
Şimdi diyelimki aldım çalıştı hiç sorunum yok gayet güzel işliyor ama birden bilgisayarıma çok güçlü bir virüs girdi ve format atmak zorunda kaldım uber hack yedek usb diskimde var diyelim birde formattan sonra bir daha yükledim diyelimki çalışırmı yoksa Hwıd hata verirmi Lütfen yardım edin öğrenmek zorundayım
kralutku- Üst Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 23 Rep Gücü : 21 Rep Puanı : -2 Kayıt tarihi : 04/02/11
Geri: Uber hackten sonra format acil yardım (Mod ve yöneticiller acil yardım)
bu soruya cevap verebilecek kimse yokmu yani
ilginç
ilginç
format2004- Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : KA5AP Mesaj Sayısı : 13 Rep Gücü : 117 Rep Puanı : 100 Kayıt tarihi : 11/02/11 Nerden : İZMİR/BORNOVA
seanla konuşursan sanırım bir şey olmaz ama pekte emin değilim ayrıca norton yükle sağlamdır ama orjinal almaya dikkat et yoksa korumaz
MicRopSoFt- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 6 Rep Gücü : 8 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/12/10
ShadowLord demiş ki:Formatla Hwid gider...
yani formatlarsam uberi yeniden mi almak zorunda kalırım seana söylesem fark edermi ?
kralutku- Üst Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 23 Rep Gücü : 21 Rep Puanı : -2 Kayıt tarihi : 04/02/11
Sean ın mailine yeni hwidini ve işlem numaranı at Format fln yaz işte...
Similar topics
» Yardım Acil !!!
» Uber Hack YARDIM!
» İşim çok ciddi konum çok acil uber ve invantory hack
» Lütfen bakın acil yardım
» Uber Hack ile ilgili bir yardım edermisiniz?
» Uber Hack YARDIM!
» İşim çok ciddi konum çok acil uber ve invantory hack
» Lütfen bakın acil yardım
» Uber Hack ile ilgili bir yardım edermisiniz?
1 sayfadaki 1 sayfası