Se4nh4x!!! Para vermeden alın!
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Se4nh4x!!! Para vermeden alın!
Arkadaşlar se4nh4x paypal yoluyla 20$ a satılıyor biliyorsunuz ben bunun kolay yolunu buldum Smile Öncelikle paypal hesabınız olması lazım. Bunun için adresinden kendinize hesap alın. Kredi kartı yeri geldiğinde orayı devam butonuna basarak ilerletin bilgilerinizi yazmayın ama e-mail aktivitesi kesinlikle yapılmalı e-mailinizden aktive edin hesabınızı ve hesabımızı oluşturduk. Daha sonra Bu adresten kendinimize Hesap alıyoruz anlatayım kısaca. Create A Free Account'a basıyoruz. Daha sonra gerekli bilgileri dolduruyoruz fakat şuna dikkat etmeniz lazım, paypal hesabınızı açtığınız mail ile açacaksınız burdaki hesabı da. Çünkü Paypal hesabınıza aktarma yapamazsınız. Daha sonra hesabımızı açtık e-mail aktivitesi istemiyor. Daha sonra login oluyoruz en soldaki homeye basıyoruz biraz aşağı iniyoruz orda 4$ ve benzeri yazılar var liste halinde sırayla tıklıyoruz. İki tane link boşluğu gelcek rastgele bir internet adresi yazarak geçin onları 4$ geliyor. Hepsini böyle yapın. Bir günde 25$ Kazanıyorsunuz. 3 GÜN DE 75 $ oluyor. 75$ olunca aktarabiliyoruz hesabımıza. 25$ da aktarılmıyor. En az 75$ olması lazım. Aktarmak için yine Home Sayfasındaki Biraz aşağılarda Redeem Money Tıklıyoruz Paypal ı seçiyoruz para miktarını seçip hesabımıza aktarıyoruz. Daha sonra se4nh4x ın bu grubundan Hileyi alabilirsiniz. Unutmayın bu sadece se4nh4x için değil başka oyunlarda paypal yoluyla alışveriş varsa onlarda da kullanabilirsiniz. 75$ Sizin oldu Very Happy
KESİNLİKLE ALINTI DEĞİLDİR. KENDİM YAZDIM PaYDoS farkıyla...
KESİNLİKLE ALINTI DEĞİLDİR. KENDİM YAZDIM PaYDoS farkıyla...
PaYDoS- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü : 3 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/09/10
Geri: Se4nh4x!!! Para vermeden alın!
bence gerçek paraya bu hack değmez sonsuza denk kullanamayacağız ama bu taktikle uraşmak vs. değmez paypal çok sakat birşey bana göre adrese kadar herşeyi veriyorsun ayrıca senin anlatımında bir yanlışlık var paypal tıpkı banka gibidir ama daha fazla faiz gelir hesap çtığında kendiliğinden para gelmez öyle birşey olsa paypal diye birşey olmaz 5TL kdr bi para yatırmak gerekir... ve faiz gelir ardından 75TL olunca hacki alabilirsin sonsuza denk kullana bilsek bu hacki bn 5TL verir alırım ama hackin kapanıcağını bildiğim için buna değmez diyorum bence gereksiz yere üyelik açıp denemeyin...
Byenehan1907- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : EnEs12459 Mesaj Sayısı : 204 Rep Gücü : 254 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 31/08/10
Geri: Se4nh4x!!! Para vermeden alın!
Ben bu taktiği denedim ama 2 yıl onceydi ozamanda awsurveys vardi Paypala para falan yatırmıyordu şimdi hayırladım konu kilit linkler silindi1!!
BU ADAMIN AMACI SATEN VERDİĞİ LİNKLE ÜYE TOPLAYIP PARA KAZANMAK AMA PAYPALA BİRSEY AKTARMIYOR BOSUNA UGRASMA DERİM
KONU KİLİT LİNKLER SİLİNDİ!!!
BU ADAMIN AMACI SATEN VERDİĞİ LİNKLE ÜYE TOPLAYIP PARA KAZANMAK AMA PAYPALA BİRSEY AKTARMIYOR BOSUNA UGRASMA DERİM
KONU KİLİT LİNKLER SİLİNDİ!!!
Similar topics
» Se4nH4x InDuStRiEs (Se4nH4x Hack Endüstrisi) Türkçe ÇEviri
» Benide alın
» Uber & İnventory Se4nh4x Satış+Kurulum
» çalışan waall haç alın buyrun
» Se4nH4x Uber Hack Hakkında
» Benide alın
» Uber & İnventory Se4nh4x Satış+Kurulum
» çalışan waall haç alın buyrun
» Se4nH4x Uber Hack Hakkında
1 sayfadaki 1 sayfası