Se4nH4x Uber Hack Hakkında
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Se4nH4x Uber Hack Hakkında
Merhaba arkadaşlar, Ben Uber Hack satın almak istiyorum fakat şöyle bir isteğim var. Antalya merkezde ikamet eden, Uber kullanan birine ihtiyacım var yani Uber Hack'in tüm özelliklerini satın almadan önce gösterebilecek birine ihtiyacım var. Hacki aldığım zaman nasıl kullanabileceğimi, Uber Hack'in olduğu farkedilmeyecek şekilde hangi hileyi nasıl kullanabileceğimi yüz yüze gösterebilecek birisini bulabilirsem, Programı öğretmesinin karşılığında oyun içi hediye edebileceğim güzel şeyler olabilir. Bu konuyla ilgilenmek isteyen ve Antalya merkezde ikamet eden arkadaşlar Özel Mesaj yoluyla cep telefonu numaralarını bana göndersinler ben arayacağım. Fakat hiç Uber kullanmamış birisi bana numara bırakmasın oyun içi hediye için.
İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler...
İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler...
FRL- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 9 Rep Gücü : 14 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/01/11
Geri: Se4nH4x Uber Hack Hakkında
Merhaba ben antalya merkez güvenlik mah. hızırreis ca.d. sapmaz apt. kat5 n 12 de oturuyorum ev telefonu 2488893 bende bu arkadaşımız gibi ubwer arıyorum senin adres ne kardeş ?
LastFire07- Personel Çavuşu
- Wolfteam Oyundaki Adı : LastFire07 Mesaj Sayısı : 96 Rep Gücü : 144 Rep Puanı : -2 Kayıt tarihi : 01/01/11
Konu güncel
FRL- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 9 Rep Gücü : 14 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/01/11
Arkadaşlar yok mu Antalya merkezde uber hack kullanan veya satan?
FRL- Ast Er
Similar topics
» Se4nH4x Uber Hack parali alma
» Uber & İnventory Se4nh4x Satış+Kurulum
» işte!!!Cracked se4nH4x Uber Inventory Hack
» Se4nH4x Uber Hack ADANA da satın alan wamı
» Uber Hack Hakkında..
» Uber & İnventory Se4nh4x Satış+Kurulum
» işte!!!Cracked se4nH4x Uber Inventory Hack
» Se4nH4x Uber Hack ADANA da satın alan wamı
» Uber Hack Hakkında..
1 sayfadaki 1 sayfası