admin bu wolfteamdaki lag sorunu nolcak?
+2
ShadowLord
dark-man
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
admin bu wolfteamdaki lag sorunu nolcak?
adminim bu wolf taki lag yüünden oyunu nerdese hiç oynayamıom. ne denediysem olmadı.pc virüslü olduğu için daha 2. oyuhnda hemen lag oluo a kisi olsa bile en geç 3. oyunda lag oluo ve 4 ye gelmeden baen bağlantı kesildi uyarısı verebilio bu durumda napabiliri . bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.
dark-man- Onbaşı
- Wolfteam Oyundaki Adı : pccanawari Mesaj Sayısı : 53 Rep Gücü : 68 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 26/01/95 Kayıt tarihi : 30/07/10 Yaş : 29 Nerden : izmir
Geri: admin bu wolfteamdaki lag sorunu nolcak?
format atmadan sorunu çöememiyim acaba?
dark-man- Onbaşı
- Wolfteam Oyundaki Adı : pccanawari Mesaj Sayısı : 53 Rep Gücü : 68 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 26/01/95 Kayıt tarihi : 30/07/10 Yaş : 29 Nerden : izmir
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] burdan hızını test edip tüm değerleri bana yazarmisin
adminim verdiğin yere girdim ama neerden test etceğimi bulamadım yardım edersen sevinirm
dark-man- Onbaşı
peki adminim yinede saol
dark-man- Onbaşı
Arkadaşlar ben bilgisyara yeni format attırdım.Sonra Wolfteam'ı yükledim.Allah'tan bu sefer
lag sorunumun %85'i gitti de ama yine bazen giremiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
lag sorunumun %85'i gitti de ama yine bazen giremiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
DaNgErWoLf- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : stablo Mesaj Sayısı : 3 Rep Gücü : 3 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 24/10/10 Nerden : 0damdan :D
Bu sorun internet hızından kaynaklanıyor
Bana netini nerden aldığını ve ücretini söylersen belki yardımım dokunabilir.
Bana netini nerden aldığını ve ücretini söylersen belki yardımım dokunabilir.
adminim konuyla ilgili değil ama sen belki bilirsin wolfteam 29 Ekim etkinleri belli oldumu?
Byenehan1907- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : EnEs12459 Mesaj Sayısı : 204 Rep Gücü : 254 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 31/08/10
Şu anda bu etkinlik var
Wolfteam Cadılar Bayramı'nı Kutluyor!
Diğeri hakkında bilgi yok
Wolfteam Cadılar Bayramı'nı Kutluyor!
Diğeri hakkında bilgi yok
Ccleaner'i yükleyin yardımı olur
JuZz- Grafiker Takımı
- Wolfteam Oyundaki Adı : apodinho Mesaj Sayısı : 206 Rep Gücü : 474 Rep Puanı : 206 Kayıt tarihi : 27/10/10 Nerden : İstanbul
juzz demiş ki:Ccleaner'i yükleyin yardımı olur
EVET YA DA COMBOFİX AT HER HAFTA BAŞI
Adminim Wolfteam'da bir duyuru var. Lag sorunu çözülecekmiş.Ama yardım etmeye çalıştığın için teşekkür ederim.
DaNgErWoLf- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : stablo Mesaj Sayısı : 3 Rep Gücü : 3 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 24/10/10 Nerden : 0damdan :D
Evet Çözülecek
Konuyu Kilitliyorum
Önemli Değil
İyi Forumlar...
Konuyu Kilitliyorum
Önemli Değil
İyi Forumlar...
Similar topics
» Kartal Dövmesi Yp Sorunu Bıçakta Admin mod Bakın Lütfen bilenler
» MS Sorunu Sadece ms sorunu İcin acılmıs konu
» LAG SORUNU 2
» Admin bak !