LAG SORUNU 2
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
LAG SORUNU 2
ABİ LÜTFEN BAK LAG İNDİRİOM CALIŞTIRIOM EN FAZLA 5 OYUN SONRAA OYUN GİDİO 2 KERE DAHA OYNUOM HACK SHİELD BOZULUO YARDIM SÜREKLİ SİLİOM 2 SAAT GÜNCELLEME YAPIO
berkerler- Görevli Birinci Sınıf Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : berkerler Mesaj Sayısı : 41 Rep Gücü : 156 Rep Puanı : 100 Kayıt tarihi : 05/09/10 Nerden : elazıg
Geri: LAG SORUNU 2
Taşındı wolfteam Soru Cevap
Cevap:
Bende Aynı Sorun Yok
İnternet Hızından(Msn vb. İnternet Kullanan Diğer Prog. Açık olması)
Sistem Gereksinimlerinden
Kaynaklanabilir
Sorununun Çözülmesi Dileyiyle
İyi Forumlar
Cevap:
Bende Aynı Sorun Yok
İnternet Hızından(Msn vb. İnternet Kullanan Diğer Prog. Açık olması)
Sistem Gereksinimlerinden
Kaynaklanabilir
Sorununun Çözülmesi Dileyiyle
İyi Forumlar
saol bundan sonra daha dikatli olurum cünkü ben bu oyunu oynarken genelde 6 internet sitesi filan acık 0oluo
- Wolfteam Oyundaki Adı : berkerler Mesaj Sayısı : 41 Rep Gücü : 156 Rep Puanı : 100 Kayıt tarihi : 05/09/10 Nerden : elazıg
Bu olayın kolay yollarını sayıyım :
1-) gamershell hata verio _______ o kadar önemli deil pc den silmenede gerek yok 6 - 7 site acık olsada olur sadece oyunu az bişi kasabilir ms ile alakası yok.
2-) Laga en kolay çözümü söyliyim sana oynadığın oyunlardaki oyuncu sayısı 5 - 6 olsun ama bu 8 kişi olursa uzak durmanı gerektirmez sadece 8 kişinin olduğu odalara daha az gir.
Hack shıldıde araştırıyorum en kısa süre içerisinde burdan sana ulaştırcam.
1-) gamershell hata verio _______ o kadar önemli deil pc den silmenede gerek yok 6 - 7 site acık olsada olur sadece oyunu az bişi kasabilir ms ile alakası yok.
2-) Laga en kolay çözümü söyliyim sana oynadığın oyunlardaki oyuncu sayısı 5 - 6 olsun ama bu 8 kişi olursa uzak durmanı gerektirmez sadece 8 kişinin olduğu odalara daha az gir.
Hack shıldıde araştırıyorum en kısa süre içerisinde burdan sana ulaştırcam.
Arkadaşım lag indiriyorum İyi halt ediyorsun kaba tavirle.
O lag dediğiniz programlar Trojandır Çeşitli hatalar alabilirsin.En kısa zamanda Anti Virüs programı yukle
O lag dediğiniz programlar Trojandır Çeşitli hatalar alabilirsin.En kısa zamanda Anti Virüs programı yukle
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
Similar topics
» MS Sorunu Sadece ms sorunu İcin acılmıs konu
» Sıfır (0) Can Sorunu
» Bu seferde siz bana yardımcı olun.Cözemedim gitti sorunu herşey tam ama gecmedi
» Oyuna Giriş Sorunu
» Foruma Girme Sorunu
» Sıfır (0) Can Sorunu
» Bu seferde siz bana yardımcı olun.Cözemedim gitti sorunu herşey tam ama gecmedi
» Oyuna Giriş Sorunu
» Foruma Girme Sorunu
1 sayfadaki 1 sayfası