bugları kullanamıyorum
+4
HellOfKsK35
flox96
ShadowLord
merttutal52
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
bugları kullanamıyorum
ltfen yardım arkadaşlar
merttutal52- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : 52fatsali52 Mesaj Sayısı : 3 Rep Gücü : 5 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/08/10
Geri: bugları kullanamıyorum
Bendede olmaya başladı buga girince oyun kapanıyor ceza kesilio ona bişi yapamazsın
ARKADAŞLAR DÜN GECE YENİ BİR PATCH GELDİ VE ARTIK BUG LARA GİRDİKTEN TOPLAM
1 DK SONRA SİZİ OYUNDAN ATIYO VE BİR-İKİ KERE DAHA YAPARSANIZ HESABINIZ İNCELENİYOR...
1 DK SONRA SİZİ OYUNDAN ATIYO VE BİR-İKİ KERE DAHA YAPARSANIZ HESABINIZ İNCELENİYOR...
BEN RAHATCA GİRİOM AMA ATMIODA
berkerler- Görevli Birinci Sınıf Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : berkerler Mesaj Sayısı : 41 Rep Gücü : 156 Rep Puanı : 100 Kayıt tarihi : 05/09/10 Nerden : elazıg
Yeni yama buna el wermio köprğdeki 2 buga istediğin gibi giriyosun yanlız dikkat video çekerlerse bilmem
egecore- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : yaseminejder Mesaj Sayısı : 4 Rep Gücü : 8 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 20/11/10 Nerden : İStanbul/maltepe
DemonHunTeR- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : llBywaRRioRl Mesaj Sayısı : 316 Rep Gücü : 370 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/07/10 Nerden : Geldim Ben
Fabrika vb az kişinin bildigi buglarda bi sorun olmuyor ama çokça şikayet edilen herkesin bildigi buglara ayarı vermişler girmeyin sakın Yeterince cavap verildi sanırım kilit...!
RaCaSaMi- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 86 Rep Gücü : 674 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 15/10/10
Similar topics
» wolf team silah kullanamıyorum
» wolfteam bugları
» Yeni 2010 bugları
» youtube si açılanlara süper 2010 bugları
» 2010 sokak bugları çalışan videolu (video farkımla :)
» wolfteam bugları
» Yeni 2010 bugları
» youtube si açılanlara süper 2010 bugları
» 2010 sokak bugları çalışan videolu (video farkımla :)
1 sayfadaki 1 sayfası