wolf team silah kullanamıyorum
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
wolf team silah kullanamıyorum
kurt puanı ile 3 kere silah aldım 3unude kullanamadan silahlar süresini doldurdu sımdı hedıye kutusunu bı tıkladım 5 tane sılah var aldım 2 tanesını ama bunları da kullanamıyorum bu sılahları nasıl kullancam??ne yapmam lazım kullanmak ıcın??
danzel- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 3 Rep Gücü : 5 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 24/09/10
Geri: wolf team silah kullanamıyorum
Envantere Gidip 4 Silah TAşıma Hakkın Var Ordan O Silahlari Seçeceksin
eet 4 sılahım var bırı uzun namlulu dıger 1ı taramalı vs.. ama ben yenı aldıgım sılahı kullanamıyorum mesela yenı sılah aldım suanda cantamda fakat bunu kullanılıyor yapamıyorum kullanılıyor olanları kaldıramıyorum ..bi tek at butonu var atıyorum sılınıyor aldıgım kurt puanı ıle olan sılah
yani kullandııgım 4 sılah var onları degıstırmek ıstıyorum yenı aldıgım sılah ıle
yani kullandııgım 4 sılah var onları degıstırmek ıstıyorum yenı aldıgım sılah ıle
danzel- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 3 Rep Gücü : 5 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 24/09/10
tm saol yaptım
danzel- Acemi Er
Similar topics
» Wolfteam silah
» Yeni Wolf team hack
» Wolf Team Pistol Showu
» Wolf Team Paien Lab. Bugu Hilesi Hacki Glitch Wolfteam
» bugları kullanamıyorum
» Yeni Wolf team hack
» Wolf Team Pistol Showu
» Wolf Team Paien Lab. Bugu Hilesi Hacki Glitch Wolfteam
» bugları kullanamıyorum
1 sayfadaki 1 sayfası