Arkadaşlar bi yardım edin :))
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Arkadaşlar bi yardım edin :))
Ben siteye normal yollardan giremiyorum :) sunucu bulunamıyor hatası alıyorum :) ...
Ktunnel den girmektende sıkılcağımı düşünüyorum çünkü yaptığım her işlemde yeni bir reklam sayfası açılıyor :)
Siteye normal yollardan nasıl girebilirim :)
(Tarayıcı olarak firefox ~ explorer kullanıyorum)
Ktunnel den girmektende sıkılcağımı düşünüyorum çünkü yaptığım her işlemde yeni bir reklam sayfası açılıyor :)
Siteye normal yollardan nasıl girebilirim :)
(Tarayıcı olarak firefox ~ explorer kullanıyorum)
Geri: Arkadaşlar bi yardım edin :))
Büyük bir ihtimalle yine yetkinforumdan kaynaklanıyordur.İnternet tcpsini değiştir
yapılma yolları.
başlat.Denetim masası> yerel ağ bağlantısı>özellikler ilk acılan kutudan en asagiya cek tcp yazar oraya bas mavi şeklinde olucak tike basma sonra oraya özellikler de aşağıdaki dns adresini kullan işaretli olsun oraya yeğlenen dnsye 4.2.2.4
diğer dnsye4.2.2.1 yaz. kaydet Sonra modemini resetle pcye res at tekrar gir geçmez ise ayarları kontrol edip bi 30dk bekle tekrar geçer not 30dakika bazı pclerde 10dakika yada 3saat olabilir.zaman değişebilir.
yapılma yolları.
başlat.Denetim masası> yerel ağ bağlantısı>özellikler ilk acılan kutudan en asagiya cek tcp yazar oraya bas mavi şeklinde olucak tike basma sonra oraya özellikler de aşağıdaki dns adresini kullan işaretli olsun oraya yeğlenen dnsye 4.2.2.4
diğer dnsye4.2.2.1 yaz. kaydet Sonra modemini resetle pcye res at tekrar gir geçmez ise ayarları kontrol edip bi 30dk bekle tekrar geçer not 30dakika bazı pclerde 10dakika yada 3saat olabilir.zaman değişebilir.
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
Similar topics
» Uber hack Hakkında lütfen yardım edin
» ARKADAŞLAR LÜTFEN BAKIN ÇOK ACİL!!!!
» Uber hackten sonra format acil yardım (Mod ve yöneticiller acil yardım)
» Arkadaşlar İçeri Girin !!
» Arkadaşlar Inventory Hack
» ARKADAŞLAR LÜTFEN BAKIN ÇOK ACİL!!!!
» Uber hackten sonra format acil yardım (Mod ve yöneticiller acil yardım)
» Arkadaşlar İçeri Girin !!
» Arkadaşlar Inventory Hack
1 sayfadaki 1 sayfası