Çalışan wall hack apexi kaldirma videolu kanıt +link
+6
kankas005
elmakurdu11
atilla_35
DarqSovL
xauke7
ProGrAmFiLeS
10 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Çalışan wall hack apexi kaldirma videolu kanıt +link
Öncelikle calisiyor.bunu bildireyim. apexi kaldirma var videoda mutlaka izleyin.
videoyu hem link olarak hemde buraya koyacagim acamayanlar icin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
şuda video:
Şimdi gelelim indirme linkine link alintidir buyrun link:http://www.dosya.tc/filess/WRgukJ/wolfteamwallhack.rar.html
videoda herşeyi anlatiyorum.
not:wallhackdaki d3d9.dllyi wolfteamın kuruldugu dosyanın icine atin oyuna girince numpad 1'e yani okların ordaki 1'e basin numlock'un acik olmasina dikkat!
Çalıştıysa lütfen sitemizin anasayfa takvim s s s arama gruplar profil özel mesajlar ve cikisin altindaki reklam'a bir kere tiklayin... Not genel duyuru olmasi isteği ile... Hd izleyemeyenler büyültüp izlesin
videoyu hem link olarak hemde buraya koyacagim acamayanlar icin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
şuda video:
Şimdi gelelim indirme linkine link alintidir buyrun link:http://www.dosya.tc/filess/WRgukJ/wolfteamwallhack.rar.html
videoda herşeyi anlatiyorum.
not:wallhackdaki d3d9.dllyi wolfteamın kuruldugu dosyanın icine atin oyuna girince numpad 1'e yani okların ordaki 1'e basin numlock'un acik olmasina dikkat!
Çalıştıysa lütfen sitemizin anasayfa takvim s s s arama gruplar profil özel mesajlar ve cikisin altindaki reklam'a bir kere tiklayin... Not genel duyuru olmasi isteği ile... Hd izleyemeyenler büyültüp izlesin
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
Geri: Çalışan wall hack apexi kaldirma videolu kanıt +link
benden çalmışsın kardeş
xauke7- Üst Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : 0ssume Mesaj Sayısı : 23 Rep Gücü : 143 Rep Puanı : 103 Doğum tarihi : 01/11/92 Kayıt tarihi : 29/09/10 Yaş : 32 Nerden : Avustralya
arkadaş oyunda bi 10 dk dursana sonra banı gorursun.
DarqSovL- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 6 Rep Gücü : 4 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/12/10
şimdi denedım 5 dk geçmeden atıyor oyundan ama ban yemıyorsun
DarqSovL- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 6 Rep Gücü : 4 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/12/10
kardeş helal olsun eline ve emeğine sağlık çalışıyor ban da yemeiyoruz fakat 5 dakka sonra oyundan atıyor buna bi çözüm var mı acaba
atilla_35- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 5 Rep Gücü : 2 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 19/10/10
Arkadaşlar sizin için 1el oyun oynayacagim.En kısa zamanda yükleyeceğim oyunu.Atma sorunu sizden kaynaklaniyor.:S
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
hayır bence değil çünkü 4pc de denedim hepsinde attı
elmakurdu11- Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 12 Rep Gücü : 18 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/10
acaba nerden buldun 4 pcyi ben kullanıyorum...
ProGrAmFiLeS- Moderator
arkadaşımın neti war
elmakurdu11- Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 12 Rep Gücü : 18 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/10
programfiles sende oyunda durmamıssın 1 dk durup çıkmışsın 5 dk civarı dur bak gorursun dırek atıyor
DarqSovL- Ast Er
yarın çekicem kanıt olarak.Bir el oynuyacagım....
ProGrAmFiLeS- Moderator
LAN Bİ GİT SENINYU
kankas005- Kademeli Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : KuSaDaSi09,Awps Mesaj Sayısı : 19 Rep Gücü : 28 Rep Puanı : 1 Doğum tarihi : 10/05/92 Kayıt tarihi : 30/09/10 Yaş : 32
[b]program filesin yaşı 8-9 olup milletin konusunu çalıp burda yayınlaması + çalışmaması birde moderatör olacak . lütfen konuyu admin ler kilitlesin!
DarqSovL- Ast Er
DarqSovL demiş ki:[b]program filesin yaşı 8-9 olup milletin konusunu çalıp burda yayınlaması + çalışmaması birde moderatör olacak . lütfen konuyu admin ler kilitlesin!
sadece gülüyorum dostum.Kendin ile beni karistirma...Bu arada konuyu bir arkadasımış paylasmıstı ama o konuyu sildi.Ama çalişmaması dogru bugunden beri bendede çalişmadi.Düzgün konus çoçuklarla urasıcak halim yok.
ProGrAmFiLeS- Moderator
EDİT///
KÜFÜRLÜ KONUŞMA!
KÜFÜRLÜ KONUŞMA!
DarqSovL- Ast Er
calişiyor 5dk sonra atiyor konu kilit
scinely- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 3 Rep Gücü : 9 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 20/02/11
evet arkadaslar o sorun bendede basladi apex.bin 'in işlemcilere gömüldüğünden kaynaklanıyor.
ProGrAmFiLeS- Moderator
DarqSovL demiş ki:MESAJ EDİTLENDİ.
hey dostum;) meselegini sormamıştım.
ProGrAmFiLeS- Moderator
Verdiğiniz bilgi,yeni yamadan sonra devre dışı bırakılmıştır,bu nedenle işe yaramamaktadır.Lütfen konu yetkililer tarafından kilitlensin.
En son Mitvarde tarafından Perş. Nis. 14, 2011 6:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : yazım hatası.)
Mitvarde- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 4 Rep Gücü : 4 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/04/11
Mitvarde demiş ki:Verdiğiniz bilgi,yeni yamadan sonra devre dışı bırakılmıştır,bu nedenle işe yaramamaktadır.Lütfen konu yetkililer tarafından kilitlensin.
konuyu açan zaten yetkili
danger25- Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 13 Rep Gücü : 9 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/02/11
danger25 demiş ki:Mitvarde demiş ki:Verdiğiniz bilgi,yeni yamadan sonra devre dışı bırakılmıştır,bu nedenle işe yaramamaktadır.Lütfen konu yetkililer tarafından kilitlensin.
konuyu açan zaten yetkili
Kendisi yetkili olabilir,belliki konusunu kilitlemek istemiyor,bu nedenle adminlere sözüm.
En son Mitvarde tarafından Cuma Nis. 15, 2011 5:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : !)
Mitvarde- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 4 Rep Gücü : 4 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/04/11
ProGrAmFiLeS Çok Saol Ama Arkadaşların Dedikleri Gibi 5 dk. DaN Kısa Bir Sürede Oyundan Atıyor
baben421- Kademeli Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : SultanBaba6 Mesaj Sayısı : 16 Rep Gücü : 22 Rep Puanı : -1 Kayıt tarihi : 25/01/11
Similar topics
» Calisan Wall Hackimizle Sizlerleyiz Wolfteam Forumdizini
» Win 7 de Çalışan Wall Hack
» Ban Yetirtmeden çalışan wall hack
» Wolfteam Wall hack Sarı yeni win7dide çalışan...
» ÇALIŞAN WALL HACK VARMI BİLDİGİNİZ ?
» Win 7 de Çalışan Wall Hack
» Ban Yetirtmeden çalışan wall hack
» Wolfteam Wall hack Sarı yeni win7dide çalışan...
» ÇALIŞAN WALL HACK VARMI BİLDİGİNİZ ?
1 sayfadaki 1 sayfası