Win 7 de Çalışan Wall Hack
+4
neco_emir
wolfteam12
ShadowLord
a1h1m1
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Win 7 de Çalışan Wall Hack
Buyurun : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
* d3d9.dll Dosyasını Oyunun Kurulu Olduğu Klosöre Atın
* Oyun Sırasında NumLock Açık İken Num. 1 e Basın
* Num. 1 Tuşuna BAsar Basmaz Oyundaki Bağzı Yerler Kırmızı Oluyor Ve Düşmanlar Beyaz Veya Sarı Renkli Bir ŞEkilde Gözüküyorlar.
* İyi Oyunlar...
* By a1h11m
* d3d9.dll Dosyasını Oyunun Kurulu Olduğu Klosöre Atın
* Oyun Sırasında NumLock Açık İken Num. 1 e Basın
* Num. 1 Tuşuna BAsar Basmaz Oyundaki Bağzı Yerler Kırmızı Oluyor Ve Düşmanlar Beyaz Veya Sarı Renkli Bir ŞEkilde Gözüküyorlar.
* İyi Oyunlar...
* By a1h11m
a1h1m1- Birinci Sınıf Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : a1h1m1 Mesaj Sayısı : 25 Rep Gücü : 37 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 14/11/97 Kayıt tarihi : 02/01/11 Yaş : 27 Nerden : Kocaeli
Geri: Win 7 de Çalışan Wall Hack
Yorum Yokmu
- Wolfteam Oyundaki Adı : a1h1m1 Mesaj Sayısı : 25 Rep Gücü : 37 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 14/11/97 Kayıt tarihi : 02/01/11 Yaş : 27 Nerden : Kocaeli
bende çalışmıyor ama yinede eline sağlık belki arkdaşımda çalışır Bu arada çalışmıyor derken bozuk link demek istemiyorum benimki windows 7 değil
wolfteam12- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : aaa12 Mesaj Sayısı : 6 Rep Gücü : 9 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/12/10 Nerden : istanbul
aynen yapıyorum oyundaykende1 e basınca donuyor kalıyor
DELİRCEM
DELİRCEM
neco_emir- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 7 Rep Gücü : 9 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/01/11
Oyun Esnasında Deilde Bide Lobide Num. 1 e Bas Belki Olur Kendim Denedim ÇAlıştı
Yeni Patch'E Uygun mu?
kosteblack- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : ISeeCTeaRI Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü : 1 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/01/11
Değil Skn İndirme Banlatır
HeaDShoT- Kademeli Onbaşı
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 58 Rep Gücü : 49 Rep Puanı : -1 Kayıt tarihi : 28/01/11
ban yedim konu kilit
BallıCan- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : SonSamurayJ Mesaj Sayısı : 9 Rep Gücü : 22 Rep Puanı : 6 Doğum tarihi : 15/02/90 Kayıt tarihi : 26/01/11 Yaş : 34 Nerden : Trabzon
EZÜQ ÇARLA DENEEK BOSVER BAKALIM BU AMQ NE KOYMUS EER ÇALIŞIOSA BNU REP E BOGARIM
qqmahmutqq- Birinci Sınıf Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 25 Rep Gücü : 54 Rep Puanı : -1 Kayıt tarihi : 17/12/10
:d BUDA ÇALIŞMIO FLOX BUNUDA KİLİTLE BENİ HER DK KİLİTLİYONYA HADİ
qqmahmutqq- Birinci Sınıf Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 25 Rep Gücü : 54 Rep Puanı : -1 Kayıt tarihi : 17/12/10
Similar topics
» Ban Yetirtmeden çalışan wall hack
» ÇALIŞAN WALL HACK VARMI BİLDİGİNİZ ?
» Çalışan wall hack apexi kaldirma videolu kanıt +link
» Calisan Wall Hackimizle Sizlerleyiz Wolfteam Forumdizini
» WolfTeam'da Smdi Calısan Bi Wall Hack Veren Yok mu ?
» ÇALIŞAN WALL HACK VARMI BİLDİGİNİZ ?
» Çalışan wall hack apexi kaldirma videolu kanıt +link
» Calisan Wall Hackimizle Sizlerleyiz Wolfteam Forumdizini
» WolfTeam'da Smdi Calısan Bi Wall Hack Veren Yok mu ?
1 sayfadaki 1 sayfası