Uber hack aldım fakat çalışmıyor ...
+4
[h4x]Bur4K
ossman1092
a1h1m1
YuNuS DeMiRTaŞ
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Uber hack aldım fakat çalışmıyor ...
S.a arkadaşlar...
Dün birisinden uber hack satın aldım.HAckı açıyorum oyuna giriyorum net frame workün hatası çıkıyor ...... lütfen yardımcı olun.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
BU arada ShadowLord'dan almak isterdim ama kredi kartım yoktu ve PTT ile olmuyormuş .....
Dün birisinden uber hack satın aldım.HAckı açıyorum oyuna giriyorum net frame workün hatası çıkıyor ...... lütfen yardımcı olun.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
BU arada ShadowLord'dan almak isterdim ama kredi kartım yoktu ve PTT ile olmuyormuş .....
YuNuS DeMiRTaŞ- Onbaşı
- Wolfteam Oyundaki Adı : WwYUNUSwW Mesaj Sayısı : 50 Rep Gücü : 61 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/09/10 Nerden : İstanbul
Geri: Uber hack aldım fakat çalışmıyor ...
NetFremework ün Varsa Güncelle Yoksa Güncel Sürümünü İndir
a1h1m1- Birinci Sınıf Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : a1h1m1 Mesaj Sayısı : 25 Rep Gücü : 37 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 14/11/97 Kayıt tarihi : 02/01/11 Yaş : 27 Nerden : Kocaeli
hack i nerden indirdin bi söyler misin bi bulamadım bendede var bitane sınırsız da programı bulamadım
ossman1092- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü : 1 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/02/11
Dostum seni keklemişler uber hack böyle değil çünkü cracked mıracked yok böle bişey
[h4x]Bur4K- Üst Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 23 Rep Gücü : 35 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/12/10 Nerden : System32
BordoBereli- Birinci Sınıf Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : BoRdObErEl Mesaj Sayısı : 33 Rep Gücü : 34 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/12/10
:D:D keklemısler dıyor yarıldm gülmekten
aliyew- Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 10 Rep Gücü : 10 Rep Puanı : -1 Kayıt tarihi : 29/10/10
Geçmiş olsun kardeşim.Çift kazık yemişsin hem program fake hemde net framework hatası olmasa çarında gidebilirdi ne malum keyloger olmadıgı
1995kemalc1995- Birinci Sınıf Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 27 Rep Gücü : 49 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 21/12/10
Keylogger Frmework İle Yapılan Bişey değil
By_Alesia- Onbaşı
- Wolfteam Oyundaki Adı : ByAlesia Mesaj Sayısı : 53 Rep Gücü : 84 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/11/10 Nerden : Ankara
Similar topics
» UBER HACK ALDIM NASIL KULLANACAĞIM
» SE4NX UBER , SE4NX UBER ENVANTER HACK SATIŞ ve KURULUMU
» Wall Hack buldum Fakat Ban atıyor cozumunu bulursanız koycam ?
» uber hack
» UBER HACK
» SE4NX UBER , SE4NX UBER ENVANTER HACK SATIŞ ve KURULUMU
» Wall Hack buldum Fakat Ban atıyor cozumunu bulursanız koycam ?
» uber hack
» UBER HACK
1 sayfadaki 1 sayfası