UBER HACK
+3
FRL
1995kemalc1995
[h4x]Bur4K
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
UBER HACK
Arkadaşlar ben siteye giriyorum.Paypaldan 20$ ödeme yaptıktan sonra ne yapmam gerekiyor bi anlatırmısınz lütfen adminler RaCaSaMi .... lütfen bi yardımcı olurmusunuz bana ?
[h4x]Bur4K- Üst Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 23 Rep Gücü : 35 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/12/10 Nerden : System32
Geri: UBER HACK
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
buraya işlem id sini girceksin
sonrasında sean seni vip üye yapıcak hacki indircen
buraya işlem id sini girceksin
sonrasında sean seni vip üye yapıcak hacki indircen
1995kemalc1995- Birinci Sınıf Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 27 Rep Gücü : 49 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 21/12/10
bu başka birisinin ıd si ben yeni gönderi yapcam demi
orda yeni gönderi var sağ tarafta bide aşağıda yazarı yanıtla yazıyor ben yeni gönderiye basıcam demi
Bide yeni gönderiye basınca Cc yazıyor oraya ne yazacam ? bide onu söylermisin çok almak istiyorum bu hacki
orda yeni gönderi var sağ tarafta bide aşağıda yazarı yanıtla yazıyor ben yeni gönderiye basıcam demi
Bide yeni gönderiye basınca Cc yazıyor oraya ne yazacam ? bide onu söylermisin çok almak istiyorum bu hacki
[h4x]Bur4K- Üst Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 23 Rep Gücü : 35 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/12/10 Nerden : System32
Merhaba arkadaşlar, Ben Uber Hack satın almak istiyorum fakat şöyle bir isteğim var. Antalya merkezde ikamet eden, Uber kullanan birine ihtiyacım var yani Uber Hack'in tüm özelliklerini satın almadan önce gösterebilecek birine ihtiyacım var. Hacki aldığım zaman nasıl kullanabileceğimi, Uber Hack'in olduğu farkedilmeyecek şekilde hangi hileyi nasıl kullanabileceğimi yüz yüze gösterebilecek birisini bulabilirsem, Programı öğretmesinin karşılığında oyun içi hediye edebileceğim güzel şeyler olabilir. Bu konuyla ilgilenmek isteyen ve Antalya merkezde ikamet eden arkadaşlar Özel Mesaj yoluyla cep telefonu numaralarını bana göndersinler ben arayacağım. Fakat hiç Uber kullanmamış birisi bana numara bırakmasın oyun içi hediye için.
İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler...
İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler...
FRL- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 9 Rep Gücü : 14 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/01/11
[i] Tm 05233232354 ara Kardes
bentenben- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü : 1 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 27/01/11
bentenben demiş ki:[i] Tm 05233232354 ara Kardes
Numaran yanlış
FRL- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 9 Rep Gücü : 14 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/01/11
Hileyi seanın vip üyesi olup indirdikden sonra 1-2 gün içerisinde hileniz aktif oluyor.
Bu arada bizzat sean'ın sitesinden yapılan pazarlıklara güveniniz sitemiz sorumlu değildir.!
Bu arada bizzat sean'ın sitesinden yapılan pazarlıklara güveniniz sitemiz sorumlu değildir.!
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
bnce hack mack urasmayin
harkonen- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü : 1 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 27/01/11
[url=dedeler.org]Sakın GirMe[/url]
yaratuk370- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 6 Rep Gücü : 5 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/01/11
[AVH]WinHackeRr demiş ki:Hileyi seanın vip üyesi olup indirdikden sonra 1-2 gün içerisinde hileniz aktif oluyor.
Neden bu kadar pimpirikli olduğunuzu anlayamadım üyeleri kibarca uyarmak yerine resmen tehdit ediyorsunuz flood yaparsan banlanıcaksın felan filan mesajları birleştirsen elinemi yapışacak baktın ki tekrar ediyor kibar bir dille uyarır insan
Sevgili üyemiz lütfen ard arda mesajlar atmayınız zaten çoğu kişi bu mesaja uyar bakyın olmuyo banlarsın da bu tehdit niye
Ayrıca güvenlik konusu demişsin.Seanın yaptığı şeytanın aklına gelmez ki adam bizim 20 dolarımızamı kalmış ? biz asgari ücrete dabi iken adam oturmuş kafasını kullanmış çoğu hackerin,programcının,mühendisi yapamadığı ve bana göre asla yapamayacağı
birşey yapmış
onun yaptığı hwıd bu yüzdenmi kıramadılar.Hack çalışmaktadır arkadaşlar güven hakkına sıkıntınız olmasın sean çok güzel bir sistem yapmış.
Arkadaşlar ben paypala para yatırdım konu açtım 2 saate hackim hwıd felan herşeyi hazır oldu.
Shadowlord ve diğer adminler size sesleniyorum çoluk çocuğu modaratör yapmayın.Yazık bizlere
1995kemalc1995- Birinci Sınıf Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 27 Rep Gücü : 49 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 21/12/10
Bana bi yardım edermisin ya lütfen 1995kemalc1995
[h4x]Bur4K- Üst Er
Similar topics
» SE4NX UBER , SE4NX UBER ENVANTER HACK SATIŞ ve KURULUMU
» uber hack
» uber hack
» uber hack hakkında !...
» uber hack türkce
» uber hack
» uber hack
» uber hack hakkında !...
» uber hack türkce
1 sayfadaki 1 sayfası