Arkadaşlar Winrar şifre bulucunun en son sürümü.(kullanımı daha basit)herkes yapacaktır.
+11
texaskatliam
[h4x]Bur4K
fuj999
LastFire07
KraLsid
YuNuS DeMiRTaŞ
DemonHunTeR
mertrober06
kralutku
burakiro
krabab
15 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Arkadaşlar Winrar şifre bulucunun en son sürümü.(kullanımı daha basit)herkes yapacaktır.
contunio test die bi secenek var işte ona basıcaksınzı.LastFire07 demiş ki:Buradan hangisine basacam
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Not bu programla yapinca 15kere eee cikiyor 15x3=45 :DDD
ProGrAmFiLeS- Moderator
Geri: Arkadaşlar Winrar şifre bulucunun en son sürümü.(kullanımı daha basit)herkes yapacaktır.
karekter sayısını bilmezsen veya şifreden 1. ve 2. harfi fln bilmezsen işin zor çünkü bu programlar deneme yanılma yoluyla yapıyor bir yöntem biliyorum ama telefonla oluyor hiç bir şey yapmadan direk dosyaya giriyorsun ama telefon modelinin uygun olması lazım bnm tel uygun deil 6300 ama s60 tellerinde bu program çalışıyor.eğer bana şifreyi vermek şartıyla söz verin size o yöntemi anlatacağım.
sukubi- Er
Bende Deniom Gaza Geldim D:
HeaDShoT- Kademeli Onbaşı
bnm diyeceğim yöntem kesin sonuç veriyor size söyliyim ama siz yinede uğraşın:) çok uzun sürer:(
sukubi- Er
Fikir Güzel Telefondan Açmakmı
HeaDShoT- Kademeli Onbaşı
evet eğer bana dosyayı gönderceksen sana anlatabilirim %100 çalışıyor çok araştırdım bunu.
sukubi- Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 14 Rep Gücü : 16 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/11/10
sukubi biraz anlatırmısın bu koyduğun demo sadece 3 harf buluyor biraz açıklarmısın lütfen?
fuj999- Personel Çavuşu
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 95 Rep Gücü : 244 Rep Puanı : 99 Kayıt tarihi : 25/01/11
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
sizin için upload ettim bunu indirin telinize atın çalıştırın hackide atın telinize şifresiz aça biliyorsunuz.
eğer bu olmazsa googleden FileExplorer v3.0 JAVA Dosya Yönetici araştırın bulun atın dediğim gibi yapın.eğer olmazsa telefonunuz bu programa uygun deil.yapıpta dosyayı banada yollarsanız çok sevineceğim:)
sizin için upload ettim bunu indirin telinize atın çalıştırın hackide atın telinize şifresiz aça biliyorsunuz.
eğer bu olmazsa googleden FileExplorer v3.0 JAVA Dosya Yönetici araştırın bulun atın dediğim gibi yapın.eğer olmazsa telefonunuz bu programa uygun deil.yapıpta dosyayı banada yollarsanız çok sevineceğim:)
sukubi- Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 14 Rep Gücü : 16 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/11/10
Şİfreyi kıran arkadaşlar bizede verirmisiniz
kralutku- Üst Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 23 Rep Gücü : 21 Rep Puanı : -2 Kayıt tarihi : 04/02/11
Konu Kilit//---> [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ShadowLord konu kilitlenmemiş
LastFire07- Personel Çavuşu
- Wolfteam Oyundaki Adı : LastFire07 Mesaj Sayısı : 96 Rep Gücü : 144 Rep Puanı : -2 Kayıt tarihi : 01/01/11
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» Basit Kurabiye
» wall hack geldi bi bakın nolursunuz 7.9 sürümü en yeni
» Şifre Değiştirmek
» internete nasıl şifre koyacağım
» İnternete şifre koyma resimli...
» wall hack geldi bi bakın nolursunuz 7.9 sürümü en yeni
» Şifre Değiştirmek
» internete nasıl şifre koyacağım
» İnternete şifre koyma resimli...
2 sayfadaki 2 sayfası