Arkadaşlar Winrar şifre bulucunun en son sürümü.(kullanımı daha basit)herkes yapacaktır.
+11
texaskatliam
[h4x]Bur4K
fuj999
LastFire07
KraLsid
YuNuS DeMiRTaŞ
DemonHunTeR
mertrober06
kralutku
burakiro
krabab
15 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Arkadaşlar Winrar şifre bulucunun en son sürümü.(kullanımı daha basit)herkes yapacaktır.
evet arakdaşlar forumda herkes uber hack şifresini bulmak için uğraşıyor.(ben buldum o ayrı bi konu ztn )
DAHA ÖNCE VERİLMİŞ PROGRAMI UNUTUN
SİZİ ÇOK BASİT VE 10 KAT DAHA ETKİLİ OLALINI VERECEĞİİM
Tek bir kötü yanı diğer program gibi 3 harf 3 harf tarıyon
link:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
herkese basarilar insaalah sizde bulursunuz (şifreyi istemeyin.çünkü diğer konuda istediniz kararım kesin vermeyeceğim.tek bir ip ucu şifre uzun)
bu programı herkes kullanacaktır.çok basit o yüzden resim koymuyorum.ztn verdiğim adreste anlatımı çok iyi bir şekilde yapılmış
LÜTFEN EMEĞE SAYGI.SABİTLENİRSEN SEVİNİRİM.
ALINTI YAPANLARA HARAM OLSUN...
DAHA ÖNCE VERİLMİŞ PROGRAMI UNUTUN
SİZİ ÇOK BASİT VE 10 KAT DAHA ETKİLİ OLALINI VERECEĞİİM
Tek bir kötü yanı diğer program gibi 3 harf 3 harf tarıyon
link:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
herkese basarilar insaalah sizde bulursunuz (şifreyi istemeyin.çünkü diğer konuda istediniz kararım kesin vermeyeceğim.tek bir ip ucu şifre uzun)
bu programı herkes kullanacaktır.çok basit o yüzden resim koymuyorum.ztn verdiğim adreste anlatımı çok iyi bir şekilde yapılmış
LÜTFEN EMEĞE SAYGI.SABİTLENİRSEN SEVİNİRİM.
ALINTI YAPANLARA HARAM OLSUN...
krabab- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 7 Rep Gücü : 7 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/02/11
Geri: Arkadaşlar Winrar şifre bulucunun en son sürümü.(kullanımı daha basit)herkes yapacaktır.
Arkadaşlar isterseniz programı türkçe yapabiliyorsunuz.süper
krabab- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 7 Rep Gücü : 7 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/02/11
Geri: Arkadaşlar Winrar şifre bulucunun en son sürümü.(kullanımı daha basit)herkes yapacaktır.
Ok denemeye baslıyorum
burakiro- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 3 Rep Gücü : 1 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/10/10
Sen ne cimri adamsın ya
kralutku- Üst Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 23 Rep Gücü : 21 Rep Puanı : -2 Kayıt tarihi : 04/02/11
Demo yüzünden mi bu 3 harf buluo
kralutku- Üst Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 23 Rep Gücü : 21 Rep Puanı : -2 Kayıt tarihi : 04/02/11
Şifre kaç harften oluşuyo acaba ???
burakiro- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 3 Rep Gücü : 1 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/10/10
yorumlar için teşekkür bir sorun olursa özelden yazın konu üzerinden takip etmek zor
krabab- Ast Er
Lütfen küfürlü konuşmayalım.
EDİT ßy DemonHunTeR///
EDİT ßy DemonHunTeR///
kralutku- Üst Er
terbiyeli ol biraz
krabab- Ast Er
kardeş kaç harfli sen onu söle yeter
mertrober06- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 6 Rep Gücü : 2 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/02/11
Lütfen düzgün konuşalım ve krabab çok flood yapıyorsun bir daha ki sefere Admine şikayet ederim dikkatli ol!
DemonHunTeR- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : llBywaRRioRl Mesaj Sayısı : 316 Rep Gücü : 370 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/07/10 Nerden : Geldim Ben
bunda yanılmıyosam kendi şifrelerini oluşturuyon programda onları deniyor
mertrober06- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 6 Rep Gücü : 2 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/02/11
Arkadaşlar Şifreyi buldummmmmmm şimdi oyuna giriyorum çalışırsa video çekip koyacağım
YuNuS DeMiRTaŞ- Onbaşı
- Wolfteam Oyundaki Adı : WwYUNUSwW Mesaj Sayısı : 50 Rep Gücü : 61 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/09/10 Nerden : İstanbul
KIRDIMMMMM waLLA kırdım Oley Be :DDD
KraLsid- Kademeli Birinci Sınıf Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : KinGos Mesaj Sayısı : 37 Rep Gücü : 51 Rep Puanı : 1 Doğum tarihi : 19/06/97 Kayıt tarihi : 24/10/10 Yaş : 27 Nerden : sivas
aMA yine Açmıor
KraLsid- Kademeli Birinci Sınıf Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : KinGos Mesaj Sayısı : 37 Rep Gücü : 51 Rep Puanı : 1 Doğum tarihi : 19/06/97 Kayıt tarihi : 24/10/10 Yaş : 27 Nerden : sivas
Buradan hangisine basacam
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
LastFire07- Personel Çavuşu
- Wolfteam Oyundaki Adı : LastFire07 Mesaj Sayısı : 96 Rep Gücü : 144 Rep Puanı : -2 Kayıt tarihi : 01/01/11
Kardeş Kat Saatt Kırılıyor?? Biraz Anlatırmısın Nerelere Basacaz ?
fuj999- Personel Çavuşu
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 95 Rep Gücü : 244 Rep Puanı : 99 Kayıt tarihi : 25/01/11
kaç harfli şifre bi onu söylermisiniz? o yeter bana 3 tane full rar şifre kırıcı program var bende
[h4x]Bur4K- Üst Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 23 Rep Gücü : 35 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/12/10 Nerden : System32
söyleyin şifre
texaskatliam- Kademeli Birinci Sınıf Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 38 Rep Gücü : 50 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/11/10
buluyonuz bare söyleyin
texaskatliam- Kademeli Birinci Sınıf Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 38 Rep Gücü : 50 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/11/10
contunio test die bi secenek var işte ona basıcaksınzı.LastFire07 demiş ki:Buradan hangisine basacam
Not bu programla yapinca 15kere eee cikiyor 15x3=45 :DDD
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
karekter sayısını bilmezsen veya şifreden 1. ve 2. harfi fln bilmezsen işin zor çünkü bu programlar deneme yanılma yoluyla yapıyor bir yöntem biliyorum ama telefonla oluyor hiç bir şey yapmadan direk dosyaya giriyorsun ama telefon modelinin uygun olması lazım bnm tel uygun deil 6300 ama s60 tellerinde bu program çalışıyor.eğer bana şifreyi vermek şartıyla söz verin size o yöntemi anlatacağım.
sukubi- Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 14 Rep Gücü : 16 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/11/10
Bende Deniom Gaza Geldim D:
HeaDShoT- Kademeli Onbaşı
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 58 Rep Gücü : 49 Rep Puanı : -1 Kayıt tarihi : 28/01/11
bnm diyeceğim yöntem kesin sonuç veriyor size söyliyim ama siz yinede uğraşın:) çok uzun sürer:(
sukubi- Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 14 Rep Gücü : 16 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/11/10
Fikir Güzel Telefondan Açmakmı
HeaDShoT- Kademeli Onbaşı
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 58 Rep Gücü : 49 Rep Puanı : -1 Kayıt tarihi : 28/01/11
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» Basit Kurabiye
» wall hack geldi bi bakın nolursunuz 7.9 sürümü en yeni
» Şifre Değiştirmek
» internete nasıl şifre koyacağım
» İnternete şifre koyma resimli...
» wall hack geldi bi bakın nolursunuz 7.9 sürümü en yeni
» Şifre Değiştirmek
» internete nasıl şifre koyacağım
» İnternete şifre koyma resimli...
1 sayfadaki 2 sayfası