Kutu açma bugu !
+7
moskolima
nightking98
12kralkan32
BloodMaster
flox96
By_Alesia
LastFire07
11 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Kutu açma bugu !
Evet arkadaşlar kutu açma bugu doğru duydunuz bir kutu alıp 100 tane açmak isteyen vardır elbet bu iş biraz masraflı ama 100 tl yerina 6 tl ödüyorsunuz !
Şimdi bug için ilk önce bir kutu alıyorsunuz (tavsiyem 2 kutu ve ex-malzeme kutusu veya silah kutusu)
kutuyu aldıktan sonra 106 no lu odaya gidiyorsunuz yalnız girmiyorsunuz oda seçme bölümünde sadece 106 nolu odayı görüceksiniz boş olmasına dikkat edin ! sonra kutumuzu açıyoruz bir baktık kutu yerinde istediğiniz kadar açın bir de çalışmassa tercihim değil ama şöyle deneyin 106 nolu odaya girin ve kutuyu açın %100 çalışır ! (2 tane olması tercihimdir tekrar uyarayım)
Yaşanan hiçbir sorundan sorumlu değilimdir !
Şimdi bug için ilk önce bir kutu alıyorsunuz (tavsiyem 2 kutu ve ex-malzeme kutusu veya silah kutusu)
kutuyu aldıktan sonra 106 no lu odaya gidiyorsunuz yalnız girmiyorsunuz oda seçme bölümünde sadece 106 nolu odayı görüceksiniz boş olmasına dikkat edin ! sonra kutumuzu açıyoruz bir baktık kutu yerinde istediğiniz kadar açın bir de çalışmassa tercihim değil ama şöyle deneyin 106 nolu odaya girin ve kutuyu açın %100 çalışır ! (2 tane olması tercihimdir tekrar uyarayım)
Yaşanan hiçbir sorundan sorumlu değilimdir !
En son ŞairXyanoX tarafından Ptsi Ocak 24, 2011 5:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
LastFire07- Personel Çavuşu
- Wolfteam Oyundaki Adı : LastFire07 Mesaj Sayısı : 96 Rep Gücü : 144 Rep Puanı : -2 Kayıt tarihi : 01/01/11
Geri: Kutu açma bugu !
1 Ay Dionuz 1 YIl Oluor Olmuor Bşver Sen
By_Alesia- Onbaşı
- Wolfteam Oyundaki Adı : ByAlesia Mesaj Sayısı : 53 Rep Gücü : 84 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/11/10 Nerden : Ankara
ben konuyu açtım 1 dk sonra yazdın mesajı
İlgin için sağol
İlgin için sağol
- Wolfteam Oyundaki Adı : LastFire07 Mesaj Sayısı : 96 Rep Gücü : 144 Rep Puanı : -2 Kayıt tarihi : 01/01/11
bende sanmıyorum [b]
BloodMaster- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 3 Rep Gücü : 1 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 27/11/10
aman yapsa ne olur hadi diyelim yaptı kim bilir kaç gün açık kalcal
12kralkan32- Kademeli Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Tokugava Mesaj Sayısı : 19 Rep Gücü : 19 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/07/10
Söyleyeyim nakit bug ve kp bug çalışmıyor ama süper bir bugum var
Sınırsız kutu açma gerekenler konunun en başında
Sınırsız kutu açma gerekenler konunun en başında
Kafam karıştı denebilir şimdi kutuyu alıyorum 106 nolu odaya giriyoum kutuyu açıyorum bi bakıyorum kutu gitmemiş
Sonra bunu joygame öğreniyor bi bakıyorum hesabınız banlandı
Sonra bunu joygame öğreniyor bi bakıyorum hesabınız banlandı
kısaca çalıştımı çalışmadımı söle sen
2000 Nakit vAr Biriniz Deneyin Olrsa Mannak Olr xD
By_Alesia- Onbaşı
- Wolfteam Oyundaki Adı : ByAlesia Mesaj Sayısı : 53 Rep Gücü : 84 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/11/10 Nerden : Ankara
çar arkadaşın yemior xD
By_Alesia- Onbaşı
Sana destek olıyım Aç Aç bi düşünsene bide oluyormuş arkadaşın nasılda sevinir
Olmazsa ? xD
By_Alesia- Onbaşı
Olmazsa sorumlu değilim ama oluyor ! flox imza banamı ?
La Biri Denesin xD
By_Alesia- Onbaşı
isim ne atayım ben LastFire07
Ben son bi kez daha deniyim çalışırsa atarım
çalışıosa bende yapcam yap bakim
By_Alesia- Onbaşı
Deneyip resimli kanıt gösterebilcek varmı ?
nightking98- Kademeli Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 17 Rep Gücü : 26 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/01/11
Çalşıtı süper bişey 120 günlük abu-dhiabi var :DD
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» (giriş) mavi takımın solundaki kutu bugu ben çektim
» Bir Pcde İkitane WolfTeam Açma Sanal Pc İle
» ŞANSLI KUTU
» Şanslı Kutu Nedir ?
» Şanslı Kutu Tanıtım Rehberi
» Bir Pcde İkitane WolfTeam Açma Sanal Pc İle
» ŞANSLI KUTU
» Şanslı Kutu Nedir ?
» Şanslı Kutu Tanıtım Rehberi
1 sayfadaki 2 sayfası