Afrika yardım kampanyası ben kefilim
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Afrika yardım kampanyası ben kefilim
merhaba türkiye genelinde olan yardım kampanyası için bu etkinliği yapıyoruz yapıyoruz afrikada herkez su içemiyor yada çamurlu su içiyor kuyu actırıcagız herkez program uploadlasın bu bir oyun veya virüs programı bilgisayarı hızlandıran bir program olabilir.Not CDLer yakacık Doğa koleji seminerde satışa sunulcakdır.Ve gerekirse başka okullara gidecekdir.Yardımda satılan CDler 'in hepsi bankaya yatırılacak isteyene makbuzunu göstereceğim.Sende tanıdıgın kişilere söylermisin onlar bu cesit hızlandırıcı Anti virüs programlarını uploadlasınlar ben cdye cekip bizzat satıcagım.satılan cdlerin paraları makbuz halinde gösterilicekdir...Yardımınızı bekliyorum
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
Geri: Afrika yardım kampanyası ben kefilim
Benim ne yapmam gerek
LastFire07- Personel Çavuşu
- Wolfteam Oyundaki Adı : LastFire07 Mesaj Sayısı : 96 Rep Gücü : 144 Rep Puanı : -2 Kayıt tarihi : 01/01/11
bir anti virüs programını upload edip linkini bana verebilrisin yada bilgisayar hızlandırıcı gibi programları upload edebilirsin.
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
yapamam program upload edince ban yiyorum D: hell of ks gıcığından ben yinede koyucam
LastFire07- Personel Çavuşu
- Wolfteam Oyundaki Adı : LastFire07 Mesaj Sayısı : 96 Rep Gücü : 144 Rep Puanı : -2 Kayıt tarihi : 01/01/11
sen bana özel mesaj at
ProGrAmFiLeS- Moderator
Bu şekilde bir yardım çok ilginç daha değişik yardım yontemleri var lutfen böyle upload tarzsı saçma şeyler yapmayın
Gir bi torrent sitesine indir ordan saçmalama yani.
Gir bi torrent sitesine indir ordan saçmalama yani.
Similar topics
» Afrika yardım kampanyası ben kefilim konu 2
» Uber hackten sonra format acil yardım (Mod ve yöneticiller acil yardım)
» ABD'de Enes Kanter kampanyası
» Recep İvedik Afrika
» şahan metin tok afrika kupası
» Uber hackten sonra format acil yardım (Mod ve yöneticiller acil yardım)
» ABD'de Enes Kanter kampanyası
» Recep İvedik Afrika
» şahan metin tok afrika kupası
1 sayfadaki 1 sayfası