Görevden Almak (ProGrAmFiLeS)
+2
n3co
ShadowLord
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Görevden Almak (ProGrAmFiLeS)
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adlı moderatorumuz verilen yetkileri kotuye kullanarak kullanıcı adını değiştirmiş Ve forumda duygu sömürüsü yaparak kullanıcıları etkilemek için adeta bir propaganda yapmış. Tabiri caizse seyirciye oynamıştır
Çiğnediği kurallar sonucunda aldığı cezalar
10 gün verilen yetkileri kötüye kullandığı için ban
HEm isteği hemde karar üzerine ayın üyesi seçimlerinden uzaklaştırılma (Ve aynı IP üzerinden aldığı üyeliklerle yarışmaya hile karıştırdığını itiraf etme)
Çiğnediği kurallar sonucunda aldığı cezalar
10 gün verilen yetkileri kötüye kullandığı için ban
HEm isteği hemde karar üzerine ayın üyesi seçimlerinden uzaklaştırılma (Ve aynı IP üzerinden aldığı üyeliklerle yarışmaya hile karıştırdığını itiraf etme)
Geri: Görevden Almak (ProGrAmFiLeS)
bende diyom bu adam nası bu kdr oy aldı
n3co- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : n3co Mesaj Sayısı : 717 Rep Gücü : 1090 Rep Puanı : 9 Doğum tarihi : 30/03/95 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Nerden : Senin geldigin yerden ;)
La ben üyelik İPsi aynı dedim girin panele bakın oy verilirken İP lere ama yinede Kararına saygı duyuyorum Shadowlord.Not okul gibi yerlerde girmedim isteyen girsin İPDen yere baksın oturdum yere hiç yakın değil oy kullanılan İPLer.Ama dediğim gibi kararına saygı duyuyorum ShadowLord
BanlıProgramfiles- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 5 Rep Gücü : 9 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/12/10
hile yapmısın ki adminimiz banlamıs kac kisi verebilir sana bi anda acık ara fark acman celiskili bence
n3co- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : n3co Mesaj Sayısı : 717 Rep Gücü : 1090 Rep Puanı : 9 Doğum tarihi : 30/03/95 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Nerden : Senin geldigin yerden ;)
Tamam diyelimki hadi benim üyelik aldiğim İPyi saymalayım.Gene 1.ben cıkarım. Her iddasına varım.Wolfteam carına bile
aDamKinG- Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 11 Rep Gücü : 15 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/12/10
JuZz- Grafiker Takımı
- Wolfteam Oyundaki Adı : apodinho Mesaj Sayısı : 206 Rep Gücü : 474 Rep Puanı : 206 Kayıt tarihi : 27/10/10 Nerden : İstanbul
Ya adama Ip ban sart gidiyor yeni uyelik alıyor bak hala
Lutfen forumu terk edermisin
Lutfen forumu terk edermisin
Senden böyle bir şey beklemezdim knk !BanlıProgramfiles demiş ki:La ben üyelik İPsi aynı dedim girin panele bakın oy verilirken İP lere ama yinede Kararına saygı duyuyorum Shadowlord.Not okul gibi yerlerde girmedim isteyen girsin İPDen yere baksın oturdum yere hiç yakın değil oy kullanılan İPLer.Ama dediğim gibi kararına saygı duyuyorum ShadowLord
LastFire07- Personel Çavuşu
- Wolfteam Oyundaki Adı : LastFire07 Mesaj Sayısı : 96 Rep Gücü : 144 Rep Puanı : -2 Kayıt tarihi : 01/01/11
ya işin aslı böyle değil :S
aDamKinG- Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 11 Rep Gücü : 15 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/12/10
Similar topics
» ProGrAmFiLeS'i nasıl buluyorsunuz
» Wolfteam Beleşe JP almak !!!
» ProGrAmFiLeS'den bu kadar.Diğer herkeze başarılar.
» Silah Satın Almak (Resimli Anlatım)
» Wolfteam Envarter Hack Satın Almak İstiyorum
» Wolfteam Beleşe JP almak !!!
» ProGrAmFiLeS'den bu kadar.Diğer herkeze başarılar.
» Silah Satın Almak (Resimli Anlatım)
» Wolfteam Envarter Hack Satın Almak İstiyorum
1 sayfadaki 1 sayfası