ProGrAmFiLeS'den bu kadar.Diğer herkeze başarılar.
+2
flox96
ProGrAmFiLeS
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
ProGrAmFiLeS'den bu kadar.Diğer herkeze başarılar.
Benden bu kadar.Emeğimin karşılığını almadıgımı biliyorum.Diğer moderator arkadaşlarımıza başarılar Lütfen moderatorlukden cıkmak istiyorum.
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
Geri: ProGrAmFiLeS'den bu kadar.Diğer herkeze başarılar.
ya ben bu site için Oyun zamanımdan bazen hasta olup okula gitmediğim zamanlarda bile bu site için ugrastım karsılıgı bir HİÇ..!
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
yha biz nolcak senin konularına girdiğimde en az 1 mesaj yazıyorum burda bence çok yanlış düşünüyorsun hani flox dediya girip çıkıyolar die girip çıkanlar zaten bu forumun çaylak üyeleri admine birde özür mesajı yazar modluktan çıkmazsın... he paralı bir karşılık bekliyorsan sen deneme mod sun ben modum ben bile almıyorum... ama eğer paralı bir karşılık bekliyorsan bu forumda senden tek beklemediğim şey bu eğer bunu yapıcak olursan forumda istifa dilekcesi yerinedir bu...
Saygılar ßyenehan1907...
Saygılar ßyenehan1907...
Byenehan1907- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : EnEs12459 Mesaj Sayısı : 204 Rep Gücü : 254 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 31/08/10
Byenehan1907 demiş ki:yha biz nolcak senin konularına girdiğimde en az 1 mesaj yazıyorum burda bence çok yanlış düşünüyorsun hani flox dediya girip çıkıyolar die girip çıkanlar zaten bu forumun çaylak üyeleri admine birde özür mesajı yazar modluktan çıkmazsın... he paralı bir karşılık bekliyorsan sen deneme mod sun ben modum ben bile almıyorum... ama eğer paralı bir karşılık bekliyorsan bu forumda senden tek beklemediğim şey bu eğer bunu yapıcak olursan forumda istifa dilekcesi yerinedir bu...
Saygılar ßyenehan1907...
Ben neden parali bir karsilik bekliyeyimki Bir teşekkür yeterdi
ProGrAmFiLeS- Moderator
Tamam bu kadar konu uzamasın taşkınlık çıkcağa benziyor benim burda yetkim yok ama adminim konuyu kilitliyebilirmisiniz....
Program Sende moralini bozma
Program Sende moralini bozma
xD aga iyisin işte herkes teşekkür ediyor bana eden varmı xD ben bile teşekkür ediyorum sana xD ne diye açıyorsunki konu xD
program snn bekledigin sey nedir?
n3co- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : n3co Mesaj Sayısı : 717 Rep Gücü : 1090 Rep Puanı : 9 Doğum tarihi : 30/03/95 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Nerden : Senin geldigin yerden ;)
Tamam arkadaşın o gün morali bozukmuş banada oluyor bazen öyle...
Neyse Konu kilit )
Neyse Konu kilit )
Similar topics
» [AVH]WinHackeRr veya diger adminler
» Wolfteam Hackler ve Diğer oyun Satışları
» Nasıl Diğer Kurtlar Seçebilirim Diyenlere Wolfteam
» *MetanMt2*7/24 OnLine*Kolay*Dedicated*Diğer Serverlardan FarkıLı KaliteLi***
» BJK için 1903 e kadar sayalım
» Wolfteam Hackler ve Diğer oyun Satışları
» Nasıl Diğer Kurtlar Seçebilirim Diyenlere Wolfteam
» *MetanMt2*7/24 OnLine*Kolay*Dedicated*Diğer Serverlardan FarkıLı KaliteLi***
» BJK için 1903 e kadar sayalım