Depo bug----- Ben buldum :D
+3
Byenehan1907
alperen328
flox96
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Depo bug----- Ben buldum :D
Buna bug denirmi bilmem işinize yararmı onuda bimem....
Ben buldum sadece resimdeki kırmızı çizgiyi takip edin yiter
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ben buldum sadece resimdeki kırmızı çizgiyi takip edin yiter
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Geri: Depo bug----- Ben buldum :D
kske o bnmde denedigim bunda olsaydı :S
alperen328- Ast Personel Çavuşu
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 86 Rep Gücü : 119 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 29/10/10
video koyarmısın flox anlayamadimda
Byenehan1907- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : EnEs12459 Mesaj Sayısı : 204 Rep Gücü : 254 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 31/08/10
Çalışırım ama ordaki tümseğe cıkcan duvarda koscan köşeye gelince zıplıcan bu kadar
yok yha yapamiom :S
Byenehan1907- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : EnEs12459 Mesaj Sayısı : 204 Rep Gücü : 254 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 31/08/10
Video çekerim güzel çalışan program buldum siteye eklicem ama sorun var oda ekranı bir türlü ayarlıyamıyorum ekranın ya yarısını aldırıyorum kayıda yada çeyreğini bunu düzeltince video çekerim....
ok biraz çabuk olursan sevinirim...
Byenehan1907- Moderator
Arkadaslar özellikle adminim çok kolay
sadece biraz yükseğe zıplayıp duvarda yürüyün köseye gelince zıplayın yukardasınız
sadece biraz yükseğe zıplayıp duvarda yürüyün köseye gelince zıplayın yukardasınız
alpcanka999- Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 10 Rep Gücü : 13 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/12/10
Arkadaşar resmin boyutunu anlaşılcak şekilde biraz kücültün lütfen.!
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
ProGrAmFiLeS demiş ki:Bu arada Lütfen alıntı yapıp ben buldum demeyin Bu bugu bende yapmiştim.Lütfen yapana saygı kendim buldum demeyin..!
arkadaşım ilk olarak flood yapmışsın birdaha yaparsan ceza alırsın
2. olarak bu sitede ilk defa yayınlanıyor bu da demekki ben buldum demeye hakkı var
ProGrAmFiLeS 2. mesajın silinmiştir
yavuz arkadaşım emek hırsızlığı yapma 1
2. side alperene sor bakalım onla birlikte ararken bulduk bak bir daha böyle uyarı alma 2. floodun üstelik bu emek hırsızlığına senin yaptığın girer...
Böyle adamlara tiklim var adamlar başkalarının emeğini çalıyor
2. side alperene sor bakalım onla birlikte ararken bulduk bak bir daha böyle uyarı alma 2. floodun üstelik bu emek hırsızlığına senin yaptığın girer...
Böyle adamlara tiklim var adamlar başkalarının emeğini çalıyor
SAOL CEVAP İÇİN flox96
alpcanka999- Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 10 Rep Gücü : 13 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/12/10
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
Tamam sen benim yaptığım bir şeye saygfı göstermeyecek kadar küçük sen konuyu kilitlerim.
Beni sen neden kötülüyorsunki.
Önemli not: yapamayanlara sözüm yok bug hala etkindir....
Bİ de yapamıom dionuz kaç kez anlatcam flox96 ya katılıom bu bug çalısıyor
Tabi karakterliler daha yükseğe zıplıyor onla daha kolay oluor.
Tabi karakterliler daha yükseğe zıplıyor onla daha kolay oluor.
alpcanka999- Er
flox96 demiş ki:Tamam sen benim yaptığım bir şeye saygfı göstermeyecek kadar küçük sen konuyu kilitlerim.
Kimseyi kötülediğim yok.
bu arada ozür diliyorum bug calisiyor.
ProGrAmFiLeS- Moderator
Sende kusura bakma o gün baya sinirliydim biri bişi yaptı benim başım belaya girsin diye ondan....
tamam önemli değil Bende bi ara sinirden öğretmene küfür ediyodum az kalsın arkadaş Dürttü
ProGrAmFiLeS- Moderator
Öğretmeni bilmem ama benim sucum ne bugun format attık Resimcinin pcsine
ProGrAmFiLeS- Moderator
Aga bunu ben biliodum ve oluyor sizin için video çekmeye çalışcam çekersem bu başlık altında paylaşcam ok mu he ama bu böle deilde biraz geliştirilmiş olması lazım yani oradan daha 2 yere daha atlamak gerekiyor çekmeye çalışırım
Kötü haber kaldırılmış fakat eskiden vardı bn çok yapmıştım fakat kaldırılmış denedim havada asılı kalıo allah rahmet ilesin buga
Kötü haber kaldırılmış fakat eskiden vardı bn çok yapmıştım fakat kaldırılmış denedim havada asılı kalıo allah rahmet ilesin buga
SILVER- Kademeli Birinci Sınıf Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : XCeLL Mesaj Sayısı : 38 Rep Gücü : 56 Rep Puanı : -2 Kayıt tarihi : 12/01/11
Tamamda O 2 yere daha zıplama amerika sw sinde oluyor yoksa onu bende buldum ama türkde olmuyor neyse madem kaldırılmış konu kilit....
Similar topics
» Sanal hack buldum
» Galiba Nakit Hilesini Buldum
» Sokakda Catiya Cikma bugu Kesinlikle kendim buldum !
» 2011 UBER HACK BULDUM
» Wolfteam Yeni Giriş Bugu Ben Buldum ve Ben Çektim...[Byenehan1907 farkı ile][SABİT PLS]
» Galiba Nakit Hilesini Buldum
» Sokakda Catiya Cikma bugu Kesinlikle kendim buldum !
» 2011 UBER HACK BULDUM
» Wolfteam Yeni Giriş Bugu Ben Buldum ve Ben Çektim...[Byenehan1907 farkı ile][SABİT PLS]
1 sayfadaki 1 sayfası