+18 deneyimli admin :)
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
+18 deneyimli admin :)
merhabalar bu sitede yeniyim
oncelikle sunu solemek istiyorum kendim daha onceleri wolfteamdan once knight-online delisi biriydim onu bıraktım ve wolfe basladım. daha onceleri knight ile ilgili bircok sitede adminlik mod luk yaptım hatta kendi sw lerimi actım kapattım ve ayrıca bu konuda oldukca da deneyimliyim. cevre konusunda hic bir sıkıntım yok. cunku net ortamım oldukca geniş online olma suresine gelince ortalama olarak gunde 5 6 saat.
20 yasında universite ogrencisiyim. dedigim gibi bu sitede yeni oldugum icin daha pek konu acma fırsatım olmadı. karar bekliorum
saylgılar...
oncelikle sunu solemek istiyorum kendim daha onceleri wolfteamdan once knight-online delisi biriydim onu bıraktım ve wolfe basladım. daha onceleri knight ile ilgili bircok sitede adminlik mod luk yaptım hatta kendi sw lerimi actım kapattım ve ayrıca bu konuda oldukca da deneyimliyim. cevre konusunda hic bir sıkıntım yok. cunku net ortamım oldukca geniş online olma suresine gelince ortalama olarak gunde 5 6 saat.
20 yasında universite ogrencisiyim. dedigim gibi bu sitede yeni oldugum icin daha pek konu acma fırsatım olmadı. karar bekliorum
saylgılar...
senol18- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 3 Rep Gücü : 7 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/10/10
Geri: +18 deneyimli admin :)
Şimdi İNsanlar Bir başvuruyla Süper Mod olaazken Seninki Biraz Hızlı Olmuş
Bir İhtimal var wolfteam hack tasarımcısıysan olabilir diğer türlü
İlerlemene ve Siteye Üye Toplamanla Olabilir
Biraz Zor Yani
Biraz Zor Yani
Admin demiş ki:Şimdi İNsanlar Bir başvuruyla Süper Mod olaazken Seninki Biraz Hızlı Olmuş
Biraz Zor Yani
tmm kardesm zamanla durumuma bakarak degerlendirme yaparsın sorun deil
senol18- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 3 Rep Gücü : 7 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/10/10
KNİGHT MI HOHO AYNEN
ZAMANINDA AZ PK YAPMADIK
ŞİMDİ SADECE PVP YE GİRİYORUM
ZAMANINDA AZ PK YAPMADIK
ŞİMDİ SADECE PVP YE GİRİYORUM
Similar topics
» Admin bak !
» Admin bak
» Dikkat Admin!!!!!!!!!!!!!
» admin bakar mısın
» admin bu wolfteamdaki lag sorunu nolcak?
» Admin bak
» Dikkat Admin!!!!!!!!!!!!!
» admin bakar mısın
» admin bu wolfteamdaki lag sorunu nolcak?
1 sayfadaki 1 sayfası