Wolfteam Açılmıyor Wolfteama giremiyorum GameGuard Hatası
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Wolfteam Açılmıyor Wolfteama giremiyorum GameGuard Hatası
Merhaba arkadaşlar. Wolfteam Softnyx Oyun yükleyicisi ve Başlatıcısı Çalışmıyorsa , Yani Masaüstündeki WOLFTEAM TURKEY Simgesine bastığınızda resimdeki başlatıcı gelmiyorsa bunun bi çözümü yok. Ama ben kendimce bir çözüm buldum Mouse a yüzlerce tıkladığınız zaman en sonunda açılıyor. Eğer aynı sorun varsa başka şekilde açmanız imkansız. Defalarca kurup silmeme rağmen yinede açılmamıştı.
Eğer GameGuard Hatası varsa;
Eror - 124
Yerel Diskinizden WOLFTEAMTURKEY dosyalarını tamamen kaldırın.
Wolfteam Resmi Sitesinden Oyunu indirip Kurun. Tamamen bu yönergeleri izleyin yoksa oyun kurduğunuz zaman bile aynı hatayı verir.
Dediğim gibi önce Manuel olarak kaldırıyoruz. Sonra Program Kaldır'dan Sonra Resmi Sitesinden İndirip kuruyoruz.
We Oyun Açılıyooooor
Eğer GameGuard Hatası varsa;
Eror - 124
Yerel Diskinizden WOLFTEAMTURKEY dosyalarını tamamen kaldırın.
Wolfteam Resmi Sitesinden Oyunu indirip Kurun. Tamamen bu yönergeleri izleyin yoksa oyun kurduğunuz zaman bile aynı hatayı verir.
Dediğim gibi önce Manuel olarak kaldırıyoruz. Sonra Program Kaldır'dan Sonra Resmi Sitesinden İndirip kuruyoruz.
We Oyun Açılıyooooor
En son alperen1 tarafından Paz Eyl. 12, 2010 8:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
alperen1- Onbaşı
- Wolfteam Oyundaki Adı : alprernn128 Mesaj Sayısı : 52 Rep Gücü : 169 Rep Puanı : 100 Kayıt tarihi : 18/08/10 Nerden : kayseri
Geri: Wolfteam Açılmıyor Wolfteama giremiyorum GameGuard Hatası
nete res çekiorm düzeliyor !! ne silmesi :S
SeRcaN- Grafiker Takımı
- Wolfteam Oyundaki Adı : SouLjaBoyz Mesaj Sayısı : 36 Rep Gücü : 144 Rep Puanı : 102 Kayıt tarihi : 28/07/10 Nerden : İstanBlue
Wolfteam TEknik Yardıma taşındı Daha Dikkatli Konu Aç Ceza alcaksın
bnde ben hayata sşlmem 2 patch önceki kur var 1 gün boyu güncelio
berkerler- Görevli Birinci Sınıf Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : berkerler Mesaj Sayısı : 41 Rep Gücü : 156 Rep Puanı : 100 Kayıt tarihi : 05/09/10 Nerden : elazıg
Similar topics
» GameGuard - eror124(ÇÖZÜMÜ)
» Haritada Donuyor Hatası Çözümü (Avast Kullananlar)
» 196640:CRC hatası
» Yama Sırasında XFS Hatası
» Oyuna Girme Hatası
» Haritada Donuyor Hatası Çözümü (Avast Kullananlar)
» 196640:CRC hatası
» Yama Sırasında XFS Hatası
» Oyuna Girme Hatası
1 sayfadaki 1 sayfası