Adam Gibi Adam Hacker Yokmu....:S
+4
alperen1
26jet26
ShadowLord
ImPro
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Adam Gibi Adam Hacker Yokmu....:S
Beyler Ve Sayın Adminim HACKER SİNİZ MADEM CALISAN ADAM GİBİ HACK İNİZ YOKMU Sizin 1-2- HAFTADIR BU SİTEYİ TAKİP EDİYORUM AMA HİÇ CALISAN BİR HACK BULAMADİM UBER HACK DEDİNİZ DENEDİM OLMADİ SIRF BUNUN İÇİN NET E GİTTİM ORDAN DA DENEDİM OLMADİ WOLFLİTE DİOSUNUZ BUDA OLMADİ :S
ImPro- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü : 2 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/09/10
Geri: Adam Gibi Adam Hacker Yokmu....:S
Simdi beyLer Hepiniz Hack istiyorsunuz Farkındayım ama Suanda BeLeşe hack yok n-Protect cok gücLendi ve NormaL biR Hacker kıramaz (Örnek Olarak:ben)neyse bu işten adam gibi anLayan mesLegini okuyan 3-5 kişi vaR onLarda Yabancı ve ParayLa satıyorLar Burda bi doLu Lamer Bazısı iyi niyetLe hack yaptını sanıp caLısmayan Hack veriyor bazısı TrojenLi dosya iLe char caLıyor bence biLgisayarınızı TrojenLerLe doLdurmayın Sabredin eLbet yapan cıkar daha sonra ben EditLerim öLümsüzLük sınırsız mermi İnvertory Hack vs ekLerim Dagıtırıp ŞimdiLik sabır Lütfen.
İyi ForumLar.!
İyi ForumLar.!
adminim doğru söyluyor ben mesala warrock ta çok kolay hack yapmıştım 1-2 kez de m2 de duvar hack denemiştim ama wolfteam da nprotect güçlü bir güvenlik programı oldu ama bazı deneyimli hacker lar nprotect i yendi ve bunlar çok uzman hackerlar. ve tabi hackerlar paralı çalışıyor. Tabi hackleri bulanlarda para alıyor
ama türkiyede nprotect i yenip parasız çalışan hacker yok olsa o da bu sitede olurdu yani paran mı var çözümün var oke
ama türkiyede nprotect i yenip parasız çalışan hacker yok olsa o da bu sitede olurdu yani paran mı var çözümün var oke
26jet26- Kademeli Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : 26jet26 Mesaj Sayısı : 15 Rep Gücü : 25 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 20/05/98 Kayıt tarihi : 25/08/10 Yaş : 26 Nerden : Eskişehir
adminim böyle konularla program yazılımcılarımı ilgileniyor
alperen1- Onbaşı
- Wolfteam Oyundaki Adı : alprernn128 Mesaj Sayısı : 52 Rep Gücü : 169 Rep Puanı : 100 Kayıt tarihi : 18/08/10 Nerden : kayseri
ImPro demiş ki: Beyler Ve Sayın Adminim HACKER SİNİZ MADEM CALISAN ADAM GİBİ HACK İNİZ YOKMU Sizin 1-2- HAFTADIR BU SİTEYİ TAKİP EDİYORUM AMA HİÇ CALISAN BİR HACK BULAMADİM UBER HACK DEDİNİZ DENEDİM OLMADİ SIRF BUNUN İÇİN NET E GİTTİM ORDAN DA DENEDİM OLMADİ WOLFLİTE DİOSUNUZ BUDA OLMADİ :S
Hackleri çalıştırırken izlediğiniz yolu ve pc nizin işletim sistemi söylermisiniz.
ImPro demiş ki: Beyler Ve Sayın Adminim HACKER SİNİZ MADEM CALISAN ADAM GİBİ HACK İNİZ YOKMU Sizin 1-2- HAFTADIR BU SİTEYİ TAKİP EDİYORUM AMA HİÇ CALISAN BİR HACK BULAMADİM UBER HACK DEDİNİZ DENEDİM OLMADİ SIRF BUNUN İÇİN NET E GİTTİM ORDAN DA DENEDİM OLMADİ WOLFLİTE DİOSUNUZ BUDA OLMADİ :S
Evet hiçbir işe yarayan link yok
Aimpoint Ve Sınırsız Mermi Çalışmakta
Çalışmıyorsa Üzgünüm Sorun Sizdedir
Uber Hack Zaten Paralıdır Kesin Çalışıyor Biz Satmıyoruz Se4nH4x Satıyor
Çalışmıyorsa Üzgünüm Sorun Sizdedir
Uber Hack Zaten Paralıdır Kesin Çalışıyor Biz Satmıyoruz Se4nH4x Satıyor
Adminim Yabancı Sitelerde Bedava UBER Hack var onları teker teker deniyorum fakat cogu Viruslu Cıkıyor . :S
kankas004- Görevli Başçavuş
- Wolfteam Oyundaki Adı : KuSaDaSi Mesaj Sayısı : 204 Rep Gücü : 1270 Rep Puanı : 7 Doğum tarihi : 08/04/92 Kayıt tarihi : 01/08/10 Yaş : 32 Nerden : Kuşadası
yaw benim bütün ihtiyacimi bu site karsiladi hepsine tek tek tesekürr ederim bir nakit hilesi olsa oda imkansiz gibi duruo saglık olsun tesekuurler site calısanları emegi gecen herkeze tek tek tesekuur ederim
onlydeath27- Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 12 Rep Gücü : 13 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/08/10
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] işte adam gibi üye emeğimiz için bir teşekkür ediyor siz teşekkür etmeden daha fazlasını istiyorusunuz
Bizden Bukadar Beyenmeyen Gider...
KONU KİLİTLENDİ!!!
Bizden Bukadar Beyenmeyen Gider...
KONU KİLİTLENDİ!!!
Similar topics
» Artık biri adam gibi bug paylassın
» Birtane Bile çalışan Hile YoKmu ?
» giriş bug ama wall gibi programsız
» PES 2011 'Taş' Gibi Geliyor EKRAN GORUNTULERİ VAR
» sharecash.org bu gibi sitelerden dosya indirebilen warmi ?
» Birtane Bile çalışan Hile YoKmu ?
» giriş bug ama wall gibi programsız
» PES 2011 'Taş' Gibi Geliyor EKRAN GORUNTULERİ VAR
» sharecash.org bu gibi sitelerden dosya indirebilen warmi ?
1 sayfadaki 1 sayfası