Yeni başladım
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Yeni başladım
Arkadaşlar vurulan takım arkadaşımı canlandırmak için yanına gidip hangi tuşa basmam gerekiyor. Yardım ediniz
61061- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 2 Rep Gücü : 4 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/09/10
Geri: Yeni başladım
teşekkürler kardeş bi sorum daha olacak oyun içinde chat yazıları nasıl yazılıyor. Bunu da bulamadım da
61061- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 2 Rep Gücü : 4 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/09/10
Entera bas yaz tekrar enterla
Eğer Takımında Değilde Herkeze yollamak istiyorsan
ENTER a bas ve F2 le göndereceğin grubu seç mesajını yaz ENTER la Bukadar
Admin demiş ki:Entera bas yaz tekrar enterla
Ekliyim eğer özelden chatlasmak istersen adamın üstünü tıkla konuş yazısını tıkla yada f5 basıp ordan arkadas kln vs. den konuşa bilirsin.
1-Hmm. Sen Uyku Modundan Bahsedıyorsun Galiba.. O zaman Arkadasının Yanına Gidip Sağ Tuş Yapabilirsin. İstersen Zor Oluyosa V.B Şeyler Ayardardan Tuşları Değiştirebiliyorsun.
2-Özel Mesaj Atmak İstiyorsan Adamın Üstüne Sağ Tuş İle Basıp Konuşursun. Arkadaşlığa Eklemek İstiyorsan F5 e Basıp Orda Arkadaşlıga Ekle Yazar Oradan Arkadaşlıga Ekleyebılırsın Veya Yıne Aynı Şekıl Adamın Üstüne Gelip Sağ Tuş İle Arkadaşlıga Eklıyebılırsın.
2-Özel Mesaj Atmak İstiyorsan Adamın Üstüne Sağ Tuş İle Basıp Konuşursun. Arkadaşlığa Eklemek İstiyorsan F5 e Basıp Orda Arkadaşlıga Ekle Yazar Oradan Arkadaşlıga Ekleyebılırsın Veya Yıne Aynı Şekıl Adamın Üstüne Gelip Sağ Tuş İle Arkadaşlıga Eklıyebılırsın.
DenzeL- Onbaşı
- Wolfteam Oyundaki Adı : BLacK4DeaTH Mesaj Sayısı : 50 Rep Gücü : 71 Rep Puanı : 5 Doğum tarihi : 06/10/93 Kayıt tarihi : 19/09/10 Yaş : 31 Nerden : İstanbul
Güzel bilgi [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] +repini Verdim Uğraşmışsın
Teşekkür Ederim Sayın Adminim
DenzeL- Onbaşı
- Wolfteam Oyundaki Adı : BLacK4DeaTH Mesaj Sayısı : 50 Rep Gücü : 71 Rep Puanı : 5 Doğum tarihi : 06/10/93 Kayıt tarihi : 19/09/10 Yaş : 31 Nerden : İstanbul
Similar topics
» Yeni Dashboard için Yeni Bir Video Daha
» (YENİ)Se4nHax Uber HACK (YENİ)
» Yeni bir üye ...
» ...::::FavoriMt2::::... YEP YENI TAD..
» YENİ SKİN
» (YENİ)Se4nHax Uber HACK (YENİ)
» Yeni bir üye ...
» ...::::FavoriMt2::::... YEP YENI TAD..
» YENİ SKİN
1 sayfadaki 1 sayfası