Modern Warfare 2'den rekor geldi!
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Modern Warfare 2'den rekor geldi!
Activision, son hedefi olan "İngiltere'nin gelmiş geçmiş en çok satan oyunu" etiketine de nihayet kavuştu.
Bugüne kadar satış rakamları ve gelir konusunda birçok rekoru ele geçiren ve sık sık haber olan Call of Duty: Modern Warfare 2, sonunda İngiltere'nin gelmiş geçmiş en çok satan oyunu da oldu. Bu yolda geçtiğimiz haftalarda önemli bir hamle yapan ve oyunun konsol demolarını yayınlayan Activision, sonunda amacına ulaştı ve Dr Kawashima's Brain Training'in 41 haftalık liderliğini sona erdirdi. Daha önceki rekorsa PC, PlayStation 2 ve Xbox versiyonlarıyla piyasada olan Grand Theft Auto: San Andreas'a aitti.
Bugüne kadar satış rakamları ve gelir konusunda birçok rekoru ele geçiren ve sık sık haber olan Call of Duty: Modern Warfare 2, sonunda İngiltere'nin gelmiş geçmiş en çok satan oyunu da oldu. Bu yolda geçtiğimiz haftalarda önemli bir hamle yapan ve oyunun konsol demolarını yayınlayan Activision, sonunda amacına ulaştı ve Dr Kawashima's Brain Training'in 41 haftalık liderliğini sona erdirdi. Daha önceki rekorsa PC, PlayStation 2 ve Xbox versiyonlarıyla piyasada olan Grand Theft Auto: San Andreas'a aitti.
Geri: Modern Warfare 2'den rekor geldi!
Teşekkürler....
Herkese öneririm oyun bizim grafik takımımızdan şu ana dekki en yüksek puanı aldı 9.4.Oyunun konularıda çok gelişmiş.Seslendirmeside.Not:Unutmayın oyunda ihanete çok fazla uğrıyacaksınız.Güvenmeniz gereken kişilerden biri ghosttur.
Herkese öneririm oyun bizim grafik takımımızdan şu ana dekki en yüksek puanı aldı 9.4.Oyunun konularıda çok gelişmiş.Seslendirmeside.Not:Unutmayın oyunda ihanete çok fazla uğrıyacaksınız.Güvenmeniz gereken kişilerden biri ghosttur.
Geri: Modern Warfare 2'den rekor geldi!
Ben oyunu bitirdim ama çok guzel bir oyun Doyamadım Kısalıgından Değilde Hani Hiç Bitmese
Similar topics
» Xbox Live'da Modern Warfare 2 Haritalarına İndirim
» 1 sorum var = Wolfteamda Rekor kaç????
» Modern Prens of Persia İptal Edilmiş.....
» Call of Duty: Black Ops'tan ilk rekor
» uber hackle rekor kombo
» 1 sorum var = Wolfteamda Rekor kaç????
» Modern Prens of Persia İptal Edilmiş.....
» Call of Duty: Black Ops'tan ilk rekor
» uber hackle rekor kombo
1 sayfadaki 1 sayfası