Wolfteam oyun içi geçen garip espirili sözler.
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Wolfteam oyun içi geçen garip espirili sözler.
Ne şansmış kafamı kapıdan cıkarıom bomba çarpıo ölüom !!
s2 yıkım oynuoduk biz mavi takımdık adamları öldürünce bize yalvarırlardı,abi silahımı alma die.
(gene aynı oyun gene aynı mod gene aynı takımdaydık) bizde kimse ölmemişti. karsı takımda 7 kişi. o son yasıyan adam bise yalvarırdı abi lütfen yapma benim sp 0 bu silahı almak için kurt öldürmem lasım lütfen abi 1 kişi öldürem öle beni öldürün abi diye.
Savaş fabrikasında s2 oynuo ve 8 e tek kişi isen sana bir öneri git asaı atla.
(takımda tek ben yasıodum eli kim alırsa o oyunu kazanıodu o aradada tv reklamında bi müzik vardı cesaretlenmiştim) dümdüz kosuodum bi anda karsıma kurt çıktı korkudan altıma ediodum öldüm adama dedimki ödüm çatladı.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
s2 yıkım oynuoduk biz mavi takımdık adamları öldürünce bize yalvarırlardı,abi silahımı alma die.
(gene aynı oyun gene aynı mod gene aynı takımdaydık) bizde kimse ölmemişti. karsı takımda 7 kişi. o son yasıyan adam bise yalvarırdı abi lütfen yapma benim sp 0 bu silahı almak için kurt öldürmem lasım lütfen abi 1 kişi öldürem öle beni öldürün abi diye.
Savaş fabrikasında s2 oynuo ve 8 e tek kişi isen sana bir öneri git asaı atla.
(takımda tek ben yasıodum eli kim alırsa o oyunu kazanıodu o aradada tv reklamında bi müzik vardı cesaretlenmiştim) dümdüz kosuodum bi anda karsıma kurt çıktı korkudan altıma ediodum öldüm adama dedimki ödüm çatladı.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
kankas004- Görevli Başçavuş
- Wolfteam Oyundaki Adı : KuSaDaSi Mesaj Sayısı : 204 Rep Gücü : 1270 Rep Puanı : 7 Doğum tarihi : 08/04/92 Kayıt tarihi : 01/08/10 Yaş : 32 Nerden : Kuşadası
Similar topics
» Wolfteam Oyun Modları
» WOLFTEAM OYUN KONSOLLARI
» Wolfteam Oyun Modları
» Wolfteam oyun tuşları nelerdir?
» WOLFTEAM OYUN İÇİ KONUŞMA PROGRAMI " VENTRİLO"
» WOLFTEAM OYUN KONSOLLARI
» Wolfteam Oyun Modları
» Wolfteam oyun tuşları nelerdir?
» WOLFTEAM OYUN İÇİ KONUŞMA PROGRAMI " VENTRİLO"
1 sayfadaki 1 sayfası