BU BUGU BİLEN VAR MI??
+8
xauke7
GaMeRKiNg
n3co
yavuz159
ShadowLord
worg
kumanda123
HellOfKsK35
12 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
BU BUGU BİLEN VAR MI??
ARKADAŞLAR BAZEN KENDİ TAKIMINIZDAKİ ADAMLAR SİZLERİ VURABİLİYOR...
SİZİN TAKIMINIZDA İSMİNİ GÖRÜYORSUNUZ...
AMA KARŞI TAKIMIN RENGİNDE..
SİZİ VURABİLİYOR SİZ ONU VURAMIYORSUNUZ..
BU BUGU BİLEN VARSA BURDA PAYLAŞSIN LÜTFEN..
SİZİN TAKIMINIZDA İSMİNİ GÖRÜYORSUNUZ...
AMA KARŞI TAKIMIN RENGİNDE..
SİZİ VURABİLİYOR SİZ ONU VURAMIYORSUNUZ..
BU BUGU BİLEN VARSA BURDA PAYLAŞSIN LÜTFEN..
Geri: BU BUGU BİLEN VAR MI??
Kardeş oyuna girince durmadan takım değiştir çok hızlıca ve birden hazır de. O zaman mavi yada kırmızı takımda hazır demis olursun ama renk tam tersi olr Ama dikkat et bazen onlar seni vurabiliyor bazen sen onları
Wolfnof
WolfTeam
Wolfnof
WolfTeam
kumanda123- Kademeli Onbaşı
- Wolfteam Oyundaki Adı : WICK Mesaj Sayısı : 58 Rep Gücü : 1495 Rep Puanı : 399 Kayıt tarihi : 13/08/10 Nerden : Zonguldak
yha ben denedim olmuyo video çekip koyabilirmisin ben yapıyom hazır diyom hmn duruyo başlaıyom ama hiç bişe olmuyo vuramıyom
worg- Üst Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : olumculmaruf Mesaj Sayısı : 23 Rep Gücü : 30 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/08/10
moderatörüm abi cevap vermedi bi siz ilgilenebilirmisiniz eğer yaptıysanız bir video koyabilirmisiniz
worg- Üst Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : olumculmaruf Mesaj Sayısı : 23 Rep Gücü : 30 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/08/10
ENGELLENMİŞ BÜYÜK İHTİMALLE OLMUYOR YENİ PATCHDEN SONRA KİMSEDE GÖRMEDİM ZATEN
teşekkürler adminim
worg- Üst Er
evet yanlıs dedim
worg- Üst Er
bn yardımcı olayım bug diince aklıma bn qelo :DD şimdi sadece qirişte oluyo 70 puandayken oyundan cık kl4n ws de sonra zorla alıo iceri (fraps le cekecem bkle )
yavuz159- Onbaşı
- Wolfteam Oyundaki Adı : yaVuZ159 Mesaj Sayısı : 54 Rep Gücü : 74 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/07/10
Benim bildigim o bug klan savaslarında oluyordu sadece ama
n3co- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : n3co Mesaj Sayısı : 717 Rep Gücü : 1090 Rep Puanı : 9 Doğum tarihi : 30/03/95 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Nerden : Senin geldigin yerden ;)
benim bildigim uber hackde oluyo o 2 takimdakileride olduruyo dun rastladim bi adama diziyodu
xauke7- Üst Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : 0ssume Mesaj Sayısı : 23 Rep Gücü : 143 Rep Puanı : 103 Doğum tarihi : 01/11/92 Kayıt tarihi : 29/09/10 Yaş : 32 Nerden : Avustralya
Admin Türkte olurmu
Alihan- Birinci Sınıf Ast Er
- Mesaj Sayısı : 26 Rep Gücü : 37 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 27/07/10
Bu anı ben yaşadım 2 kere bana kendi adamlarım kfr ediodu sinirle ateş ettim öldü
Dedikleri gibi karşı takım doluyken takım değiştir ve hazır de kırmızı takımsan mavı reng olcak hazırın mavi isen kırmızı... Öyle oynarsan kendi adamlarını öldürürsün ama uzun süredir denemiyoum belki kapanmıştır
Dedikleri gibi karşı takım doluyken takım değiştir ve hazır de kırmızı takımsan mavı reng olcak hazırın mavi isen kırmızı... Öyle oynarsan kendi adamlarını öldürürsün ama uzun süredir denemiyoum belki kapanmıştır
kardeş arkadaşın dediği doğru oyuna girmeden önce bi kırmızı bi mavi olucaksın sonra hızlı bir şekilde hazır diyip gireceksin we hem kendi adamını hemde karşı adamı öldüreceksin süper bişey ... bhen yapıyom kd coşuyo beah süper kral bhen oluyom
ardassssssss- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü : 1 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/03/11
:S Bilmiyorum
ProHackMader- Üst Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : YasinAkgul Mesaj Sayısı : 22 Rep Gücü : 37 Rep Puanı : 1 Doğum tarihi : 19/02/92 Kayıt tarihi : 02/03/11 Yaş : 32 Nerden : Evden
1 sayfadaki 1 sayfası