SÜPER MODERATÖR İÇİN YAPTIĞIM İMZA ÇALIŞMASI !!
+2
ShadowLord
SeRcaN
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
SÜPER MODERATÖR İÇİN YAPTIĞIM İMZA ÇALIŞMASI !!
arkadaşlar devamı yarın gelecektir tamamen bana aittir styles fotoğraflar arka plan efectler felan hepsi bana aittir
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Uploaded with [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Uploaded with [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
SeRcaN- Grafiker Takımı
- Wolfteam Oyundaki Adı : SouLjaBoyz Mesaj Sayısı : 36 Rep Gücü : 144 Rep Puanı : 102 Kayıt tarihi : 28/07/10 Nerden : İstanBlue
kankas004- Görevli Başçavuş
- Wolfteam Oyundaki Adı : KuSaDaSi Mesaj Sayısı : 204 Rep Gücü : 1270 Rep Puanı : 7 Doğum tarihi : 08/04/92 Kayıt tarihi : 01/08/10 Yaş : 32 Nerden : Kuşadası
Geri: SÜPER MODERATÖR İÇİN YAPTIĞIM İMZA ÇALIŞMASI !!
Sağol grafiker takımına ne zaman alınacağım ?
SeRcaN- Grafiker Takımı
- Wolfteam Oyundaki Adı : SouLjaBoyz Mesaj Sayısı : 36 Rep Gücü : 144 Rep Puanı : 102 Kayıt tarihi : 28/07/10 Nerden : İstanBlue
MKrp- Ast İdari Başçavuş
- Wolfteam Oyundaki Adı : YeLL0wPeopLe Mesaj Sayısı : 228 Rep Gücü : 1459 Rep Puanı : 4 Kayıt tarihi : 29/07/10 Nerden : Mani|SA|rıqöL 45
Geri: SÜPER MODERATÖR İÇİN YAPTIĞIM İMZA ÇALIŞMASI !!
Güzel yanları var fakat hatalarında var
öncelikle arkaplanın üzerine koyduğum resimlerin boyutlarını iyi ayarlaman gerekirdi , birde ışık efektleri belirli bir yönden gelmeliydi ışık efekt, kull4ndıysan bu efekti kurtadamlarada yansıması gerekirdi ayrıca renk uyumunu iyi bulmadım bunları normal bir üye yapsa söylemezdim ama grafiker olduğun için bunlara dikkat etmen gerekir faydam olduysa ne mutlu bana
öncelikle arkaplanın üzerine koyduğum resimlerin boyutlarını iyi ayarlaman gerekirdi , birde ışık efektleri belirli bir yönden gelmeliydi ışık efekt, kull4ndıysan bu efekti kurtadamlarada yansıması gerekirdi ayrıca renk uyumunu iyi bulmadım bunları normal bir üye yapsa söylemezdim ama grafiker olduğun için bunlara dikkat etmen gerekir faydam olduysa ne mutlu bana
JuZz- Grafiker Takımı
- Wolfteam Oyundaki Adı : apodinho Mesaj Sayısı : 206 Rep Gücü : 474 Rep Puanı : 206 Kayıt tarihi : 27/10/10 Nerden : İstanbul
1 sayfadaki 1 sayfası