WALL HACK BUYRUN YENİ KONUMUZ...
+3
kankas004
eto123
HellOfKsK35
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
WALL HACK BUYRUN YENİ KONUMUZ...
Arkadaşlar Wolfteam duvar hack’i sizlere sunuyorum. Süper bir hile. Duvarın arkasında ne yaptıklarını Nereye pusu kurduklarını görebiliyoruz. Yani yenilmez olabiliriz. Duvara sıktığımızda da öldürebiliyoruz. Yani Kurşunlarımız kesinlikle gidiyor.
Ama Dikkatli Olun Oyunun OG leri bunları çabuk farkediyor şikayetler üzerine Siz Çaktırmadan yapın. KraL olursunuz oyundaki KraL . Bu arada Hayalet Kurt u bile görebiliriz. Gerçekten Süper. İndiren Arkadaşlarım bi yorumu eksik etmesin. Rica olunur.
NASIL KULLANILIR?
d3d9.dll dosyasını
C\programfiles\Softnyx\WolfTeam içerisine atın.Oyun sırasın Numlock 1 'e basın ve çalıştırın.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ama Dikkatli Olun Oyunun OG leri bunları çabuk farkediyor şikayetler üzerine Siz Çaktırmadan yapın. KraL olursunuz oyundaki KraL . Bu arada Hayalet Kurt u bile görebiliriz. Gerçekten Süper. İndiren Arkadaşlarım bi yorumu eksik etmesin. Rica olunur.
NASIL KULLANILIR?
d3d9.dll dosyasını
C\programfiles\Softnyx\WolfTeam içerisine atın.Oyun sırasın Numlock 1 'e basın ve çalıştırın.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
eto123- Ast Er
- Mesaj Sayısı : 7 Rep Gücü : 7 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/10
kankas004- Görevli Başçavuş
- Wolfteam Oyundaki Adı : KuSaDaSi Mesaj Sayısı : 204 Rep Gücü : 1270 Rep Puanı : 7 Doğum tarihi : 08/04/92 Kayıt tarihi : 01/08/10 Yaş : 32 Nerden : Kuşadası
Geri: WALL HACK BUYRUN YENİ KONUMUZ...
Teşekkürler
MKrp- Ast İdari Başçavuş
- Wolfteam Oyundaki Adı : YeLL0wPeopLe Mesaj Sayısı : 228 Rep Gücü : 1459 Rep Puanı : 4 Kayıt tarihi : 29/07/10 Nerden : Mani|SA|rıqöL 45
kardeşim dendim ama calısmıo atıyorum oyunun içine oyuna giriş yapıyorum game guard yeri gelior gittikten sonra oyun acılmıo ?
En son uysal1903 tarafından Salı Ağus. 03, 2010 11:50 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
uysal1903- Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : LoneLyw0lf Mesaj Sayısı : 13 Rep Gücü : 8 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 26/08/96 Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 28 Nerden : İstanbul
virus yok mu
kiripdoken- Birinci Sınıf Er
- Mesaj Sayısı : 32 Rep Gücü : 41 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/07/10
kardeşim dendim ama calısmıo atıyorum oyunun içine oyuna giriş yapıyorum game guard yeri gelior gittikten sonra oyun acılmıo ?
uysal1903- Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : LoneLyw0lf Mesaj Sayısı : 13 Rep Gücü : 8 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 26/08/96 Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 28 Nerden : İstanbul
dosyayi
C\programfiles\Softnyx\WolfTeam icerisine atiyom oyuna girmio
kiripdoken- Birinci Sınıf Er
- Mesaj Sayısı : 32 Rep Gücü : 41 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/07/10
kiripdoken demiş ki:dosyayi
aynen bi bakarmısın konuyu acan kardeşimiz
uysal1903- Er
Uysal o gameguard hatasını bi ara bendede verdi.onun bu hack le ilgisi yok onun firefox ayarlarıyla ilgisi var.Öncelikle firefoxu kapat öyle dene olmassa virüs programını sil.
Tabi hata şöyleyse: Üyelik girişimi yapoıyorum oyun kapanıyo bi site açılıyor.
Tabi hata şöyleyse: Üyelik girişimi yapoıyorum oyun kapanıyo bi site açılıyor.
hata vermioki gameguard yerinide gecio ama oyun acılmıo
uysal1903- Er
O ZAMAN O .DLL DOSYASINI SİLİN BEN KONTROL EDECEM ŞMDİLİK
KONU KİLİT///
KONU KİLİT///
Similar topics
» Wall Hack Yeni
» çalışan waall haç alın buyrun
» Wolfteam Wall hack Sarı yeni win7dide çalışan...
» WALL HACK
» Wall Hack
» çalışan waall haç alın buyrun
» Wolfteam Wall hack Sarı yeni win7dide çalışan...
» WALL HACK
» Wall Hack
1 sayfadaki 1 sayfası