UCUZA KDM Binbaşı Hesabı (çiçek) Satılık Fiyat DÜŞÜRÜLDÜ ! 100 TL !!!
1 sayfadaki 1 sayfası
UCUZA KDM Binbaşı Hesabı (çiçek) Satılık Fiyat DÜŞÜRÜLDÜ ! 100 TL !!!
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Yukarıdaki siteye girip te bakabilirsiniz veya resimlerden ne olup ne olmadığına bakabilirsiniz. Fiyat 120 ama isteyen olursa pazarlık bakarız. Resimleri 06.04.11 tarihinde çektim.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Yukarıdaki siteye girip te bakabilirsiniz veya resimlerden ne olup ne olmadığına bakabilirsiniz. Fiyat 120 ama isteyen olursa pazarlık bakarız. Resimleri 06.04.11 tarihinde çektim.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son mrthn001 tarafından C.tesi Nis. 16, 2011 6:55 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
mrthn001- Üst Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 20 Rep Gücü : 27 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/10/10
Geri: UCUZA KDM Binbaşı Hesabı (çiçek) Satılık Fiyat DÜŞÜRÜLDÜ ! 100 TL !!!
Arkadaşlar resimlerde hata varmış şimdi farkettim. Sahibinden.com da aynı resimlermiş değiştirdim hemde bugünün çekimi ile. Fiyatta düşürülmüştür daha da düşmez. O kadar bakmışsınız sorun varsa söyleyin bir şeyler ayarlarım.
Ayrıca burayada bakın lütfen: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ayrıca burayada bakın lütfen: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
mrthn001- Üst Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 20 Rep Gücü : 27 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/10/10
Similar topics
» Satılık Binbaşı Çar!
» Yüzbaşı Char Satılır Fiyat Ucuz Karakterli
» Yüzbaşı ve Binbaşı SATILIR
» BİNBAŞI VE YÜZBAŞI ÇAR SATILIR.
» Yüzbaşı ve Binbaşı SATILIR (Kayseri)
» Yüzbaşı Char Satılır Fiyat Ucuz Karakterli
» Yüzbaşı ve Binbaşı SATILIR
» BİNBAŞI VE YÜZBAŞI ÇAR SATILIR.
» Yüzbaşı ve Binbaşı SATILIR (Kayseri)
1 sayfadaki 1 sayfası