Wolfteam 2011 AimPoint Hack !!
+2
ProGrAmFiLeS
kekoseto123
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Wolfteam 2011 AimPoint Hack !!
Merhaba Arkadaşlar Şimdi Sizlere Wolfteam 2011 Aimpoint Hack'i Sunucağım
NOT:Hack Kendi Uploadımdır !
İşte Site: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İyi Eğlenceler !!
+Rep Vermeyi Unutmayın
kekoseto123- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : BySaLo Mesaj Sayısı : 4 Rep Gücü : 8 Rep Puanı : 2 Kayıt tarihi : 04/10/10
Geri: Wolfteam 2011 AimPoint Hack !!
teşekkürler rep'ini verdim
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
kankas005- Kademeli Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : KuSaDaSi09,Awps Mesaj Sayısı : 19 Rep Gücü : 28 Rep Puanı : 1 Doğum tarihi : 10/05/92 Kayıt tarihi : 30/09/10 Yaş : 32
kekoseto123- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : BySaLo Mesaj Sayısı : 4 Rep Gücü : 8 Rep Puanı : 2 Kayıt tarihi : 04/10/10
PARDON AMA KARDEŞ NASIL ÇALIŞCAK ANLATIRMISIN İLK defa kullancam rep wercem
kralbaba- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 8 Rep Gücü : 12 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/03/11 Nerden : İzMir/KoNak
aimpoint yazan nesneye çift tıklıcan çıkan yerde dot kırmızı green yeşil işaret getirir ortaya alttaki soldan sağa kayan şey incelik kalınlıktır 100 e getirebilirsin aimpoints settings yazan yerin altındakiler ise tam nişan yerine gelmiyorsa sniple onu saga sola üste aşagıya kaydırarak ayar yapmanı sağlar oynamamanı tavsiye ederim
eski uberciler nelere kaldı ah Sean ah neyse araştırıyorum bulursam yeni hack bunlardan kurtulacagız şu an w7 de çalışan vall hack var ama ben sevmiyorum w7 yi xpdeki hacklerde genelde bir süre sonra apexe yakalanıyor upload eden arkadaş sana + rep alıntı yaparsanız alıntıdır yazınızözel hack sitelerinde görüyorum çünkü bunları
eski uberciler nelere kaldı ah Sean ah neyse araştırıyorum bulursam yeni hack bunlardan kurtulacagız şu an w7 de çalışan vall hack var ama ben sevmiyorum w7 yi xpdeki hacklerde genelde bir süre sonra apexe yakalanıyor upload eden arkadaş sana + rep alıntı yaparsanız alıntıdır yazınızözel hack sitelerinde görüyorum çünkü bunları
RaCaSaMi- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 86 Rep Gücü : 674 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 15/10/10
sağol qardaş inşallah çalışır !!
vestel42- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 2 Rep Gücü : 2 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/04/11
Similar topics
» WolfTeam AimPoint 6.3
» Wolfteam 2011 Yenilikler !
» Wolfteam 2011 Hack
» Wolfteam Tapper V1.0 Hilesi 2011 Download descerga
» WolfTeam 20 Mart 2011 Şok Hack İstediğin Kurda Dönüşme İstediğin Silahı Alma Wall Hack Hilesi Ve Daha Çoğu Gel İçeri
» Wolfteam 2011 Yenilikler !
» Wolfteam 2011 Hack
» Wolfteam Tapper V1.0 Hilesi 2011 Download descerga
» WolfTeam 20 Mart 2011 Şok Hack İstediğin Kurda Dönüşme İstediğin Silahı Alma Wall Hack Hilesi Ve Daha Çoğu Gel İçeri
1 sayfadaki 1 sayfası