Reklam İzleyin JB Kazanın..!
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Reklam İzleyin JB Kazanın..!
Değerli Wolfteam Oyuncuları Bu Göstermiş Olduğum Şey Kesinlikle Dolandırıcılıkla Alakası Yok Zaten Yöneticilerde Konuyu Görunce Onaylıycaklar
Admin ve Varsa Mod lar Onayınızı Beklıyorum
Şimdi Wolfteam e Mobil Ödeme yaparak JP yükleme Geldi ...
Ve şu anda şöyle bir site var...
Reklam videolarını izliyorsunuz orada Videoda 10 sn de bir KOD cıkıyo Atıyom ''M'' Bunu biyere not ediyonuz bnn gibi 3 Tane şifreyi Videoda Verir 1 Tane Son Olarakta Sesli Şekilde Videonun Sonunda Verir Toplam 4 Adet Kod Video Bittikten Sonra Sizi Şifre Girme Butonuna Yönlendırır...
4 haneli şifrenizi girersiniz ve 25 Krş kontur kazanırsınız 25 TL kontur olduğunda Hemen Göreceksiniz zaten yükle butonu vardır görünmeyecek bişiydeil basarak numaranızı verırsınız Ve 25 TL Hattınızda
Sonra JOYGAME sitesine Gidip mobil ödeme seceneğine Gelirsiniz
6 TL =4000 JP= 1600 Küsürat Nakit ____ 15 TL =10.000 JP =5.400 Nakit ____Ücretlendirmeler bu şekilde Turkcell Sms Onay ücreti 50 KRş Avea 40 Krş Vodafone Sanırım Kullanılmıyor Sitede Görmedim
GELELİM SİTE BİLGİLERİNE ÜYELİĞE
Bu Benim Altımla Üyelik Linki yani bnm arkadaşım olarak üyelik linki ( Burdan Üye Olursanız SEVİNİRİM )
Link:1
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Admin ve Varsa Mod lar Onayınızı Beklıyorum
Şimdi Wolfteam e Mobil Ödeme yaparak JP yükleme Geldi ...
Ve şu anda şöyle bir site var...
Reklam videolarını izliyorsunuz orada Videoda 10 sn de bir KOD cıkıyo Atıyom ''M'' Bunu biyere not ediyonuz bnn gibi 3 Tane şifreyi Videoda Verir 1 Tane Son Olarakta Sesli Şekilde Videonun Sonunda Verir Toplam 4 Adet Kod Video Bittikten Sonra Sizi Şifre Girme Butonuna Yönlendırır...
4 haneli şifrenizi girersiniz ve 25 Krş kontur kazanırsınız 25 TL kontur olduğunda Hemen Göreceksiniz zaten yükle butonu vardır görünmeyecek bişiydeil basarak numaranızı verırsınız Ve 25 TL Hattınızda
Sonra JOYGAME sitesine Gidip mobil ödeme seceneğine Gelirsiniz
6 TL =4000 JP= 1600 Küsürat Nakit ____ 15 TL =10.000 JP =5.400 Nakit ____Ücretlendirmeler bu şekilde Turkcell Sms Onay ücreti 50 KRş Avea 40 Krş Vodafone Sanırım Kullanılmıyor Sitede Görmedim
GELELİM SİTE BİLGİLERİNE ÜYELİĞE
Bu Benim Altımla Üyelik Linki yani bnm arkadaşım olarak üyelik linki ( Burdan Üye Olursanız SEVİNİRİM )
Link:1
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
sekilc0cuk- Acemi Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 4 Rep Gücü : 6 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/11/10
Geri: Reklam İzleyin JB Kazanın..!
konu kilit !!!!!!!!!!!
alıntı ve tehlikeli
alıntı ve tehlikeli
eskuper- Kademeli Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 19 Rep Gücü : 20 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 30/09/90 Kayıt tarihi : 16/01/11 Yaş : 34 Nerden : Manisa/Merkez
bnCe çaLışmıyoR ama yapaN varSa mesaJ yazSın ...
Bu arda Banım Açıldı .dd
Bu arda Banım Açıldı .dd
ya kardeş bu kadarda çalıntı olmaz ya daha dün koydum kopyala yapıştır yapmış :S
okanokan1- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 8 Rep Gücü : 13 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/11/10
1 sayfadaki 1 sayfası