kitlenen konum
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
kitlenen konum
forumumuz için ram ölçer yapmıştım ve kendi msn dondurcu programım ayrıca forum resmini jpg olarak verseydiniz msn dondurucuda yapacakdım sizin için.
simdilik sizin icin ram ölçer ve benm msn dondurucuyu grafik bölümüne paylaştım adam konumu kitledi editledi.
Soruyorum dest..../ismini bilmiorm küfür değil/
Mademki grafiklerde paylaşmıyacagım sizin icin yaptıgım özel bir programı nerede paylaşayım!!!!
bilgisayar demeyin orası bilgisayar bilgileri
PROGRAMLAMA
YADA MSN PC MAİL HACK
YADA IRC SALDIRI olarak bir kategori yok.
BUNUDA SÖYLEMEK İSTİYORUM KONU KİTLERKEN KONUYU KİTLEMEDEN ÖNCE DİĞER KATEGORİLERE BAK
SİZin gibi bir kac üye yüzünden moderatorlükden atildim ve ban yedim.Araştırmadan yapmayın şu işleri 30gün ban yedim banım acılınca programları tekrar paylaşacağim bu arada modlukda tebrik ederim.
simdilik sizin icin ram ölçer ve benm msn dondurucuyu grafik bölümüne paylaştım adam konumu kitledi editledi.
Soruyorum dest..../ismini bilmiorm küfür değil/
Mademki grafiklerde paylaşmıyacagım sizin icin yaptıgım özel bir programı nerede paylaşayım!!!!
bilgisayar demeyin orası bilgisayar bilgileri
PROGRAMLAMA
YADA MSN PC MAİL HACK
YADA IRC SALDIRI olarak bir kategori yok.
BUNUDA SÖYLEMEK İSTİYORUM KONU KİTLERKEN KONUYU KİTLEMEDEN ÖNCE DİĞER KATEGORİLERE BAK
SİZin gibi bir kac üye yüzünden moderatorlükden atildim ve ban yedim.Araştırmadan yapmayın şu işleri 30gün ban yedim banım acılınca programları tekrar paylaşacağim bu arada modlukda tebrik ederim.
Win- Birinci Sınıf Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 25 Rep Gücü : 25 Rep Puanı : -3 Kayıt tarihi : 08/02/11
Geri: kitlenen konum
Yhaw program banın açılır nedir bu acelen bide anlamadım msn ile ilgili bir çok şey sitede yasak yha
Geri: kitlenen konum
sizin için ram ölçer yaptım onuda kiltledi npm yani yaa ne programııı yaa :DD
o nickim eskide kaldi
o nickim eskide kaldi
Win- Birinci Sınıf Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 25 Rep Gücü : 25 Rep Puanı : -3 Kayıt tarihi : 08/02/11
1 sayfadaki 1 sayfası