Oyuna Girme Hatası
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Oyuna Girme Hatası
Arkadaşlar Oyunda Hata Veriyordu..!! Eski Sürümünü Sildim Ve Wolfteam Sitesinden Yeni Setupbu Yükledim..!!
Oyuna Girmiyor Error Veriyor..!! Bunun Nedenin Öğrenebilirmiyim..!! Ve Bundan Sizede Oluyormu??
Oyuna Girmiyor Error Veriyor..!! Bunun Nedenin Öğrenebilirmiyim..!! Ve Bundan Sizede Oluyormu??
Lecont- Deneme Moderatör
- Wolfteam Oyundaki Adı : ILecontI Mesaj Sayısı : 132 Rep Gücü : 254 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 01/02/97 Kayıt tarihi : 09/02/11 Yaş : 27 Nerden : Konya
Geri: Oyuna Girme Hatası
Bu Soerun ile ilgili konu acıldı zaten dostum.Gereksiz yere konu açmana gerek yok herkezde o hata war .
RoSaSNeGRo- Acemi Onbaşı
- Wolfteam Oyundaki Adı : RoSaSNeGRo Mesaj Sayısı : 47 Rep Gücü : 98 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/02/11
yendne yükledim bende düzeldi ama yeni setubu indirceksiniz
BordoBereli- Birinci Sınıf Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : BoRdObErEl Mesaj Sayısı : 33 Rep Gücü : 34 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/12/10
Ben Bu Konuyu Senden Önce Açtım Asıl SEn Gereksiz Konu Açıloyrsun..!!
Lecont- Deneme Moderatör
- Wolfteam Oyundaki Adı : ILecontI Mesaj Sayısı : 132 Rep Gücü : 254 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 01/02/97 Kayıt tarihi : 09/02/11 Yaş : 27 Nerden : Konya
y4 kardes ben sean uber hack kullanıyorum oyuna 1 gırıyorum sıkılıyorum cıkıyorum 2 sefere OYUN İÇİ SİSTEM HATASI cıkıyor oyuna gıremıyorum sebebi nedir acaba acılL cvp beklıyorum yetkılılerden saygılar sevgıler
serdar- Ast Er
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 5 Rep Gücü : 5 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/01/11
Lecont demiş ki:Ben Bu Konuyu Senden Önce Açtım Asıl SEn Gereksiz Konu Açıloyrsun..!!
Seninle kavga etmek istemiyorum etmemde zaten ayrıca burada oyuna girmek önemli konuyu önce acan değil!..Seninle kavga edip zaman harcıyacağıma gider wolfteam oynarım daha iyi.
RoSaSNeGRo- Acemi Onbaşı
- Wolfteam Oyundaki Adı : RoSaSNeGRo Mesaj Sayısı : 47 Rep Gücü : 98 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/02/11
önce serdar ayri bir konu ac yeri burası değil
2.si kavga etmeyin.
ve gelelim soruna
1 oyunu tekrar yükleyin
2 ekran kartı+directx leri yükleyin
3.Wolfteamı kaldirip kurunca bilmediğiniz yerlerde bile bazi bozuk dosyalar olabilir.
arama yapiniz her bir dosyayi ve siliniz./wolfteam.bin gibi
bunları yapın rapor verin
yeni bir konu acın
//KONU KİLİT
2.si kavga etmeyin.
ve gelelim soruna
1 oyunu tekrar yükleyin
2 ekran kartı+directx leri yükleyin
3.Wolfteamı kaldirip kurunca bilmediğiniz yerlerde bile bazi bozuk dosyalar olabilir.
arama yapiniz her bir dosyayi ve siliniz./wolfteam.bin gibi
bunları yapın rapor verin
yeni bir konu acın
//KONU KİLİT
ProGrAmFiLeS- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : Kayıt Yok Mesaj Sayısı : 472 Rep Gücü : 825 Rep Puanı : 104 Kayıt tarihi : 18/11/10 Nerden : evdenxD
Similar topics
» Foruma Girme Sorunu
» Oyuna Başlarken
» 196640:CRC hatası
» Dirext 8.1 Tnl Hatası Alanlar
» Oyuna Başlarken (1) Wolfteam
» Oyuna Başlarken
» 196640:CRC hatası
» Dirext 8.1 Tnl Hatası Alanlar
» Oyuna Başlarken (1) Wolfteam
1 sayfadaki 1 sayfası